Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Carolina Mare Hotel allsun **** (Řecko - Kréta - Malia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 353x
Recenze se líbila: 371 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Nová dětská vodní skluzavka. Nová dětská vodní skluzavka.
  • Pláž u hotelu. Pláž u hotelu.
  • Dětský bazén. Dětský bazén.
  • Jedna z lepších večeří :-) Jedna z lepších večeří :-)
  • Možno použít koření a oleje. Možno použít koření a oleje.
  • Denně krásný západ slunce. Denně krásný západ slunce.
  • Hotel Carolina Mare. Hotel Carolina Mare.

S dovolenou v tomto hotelu jsme byli naprosto spokojeni. Máme 6 ti letého syna a pro děti je hotel a jeho okolí ideální. Bazén pro maličké i velké děti. Neměli jsme naprosto s ničím problém a dovolená splnila naše očekávání. Je škoda, že cestovní kancelář nabízí hotel a používá neaktuální fotky před rekonstrukcí. Hotel je zrekonstruovaný, nová restaurace a nová dětská klouzačka v bazénu.

Jediné zklamání bylo z inzerovaného dětského klubu. Animátoři byli tři, sice hrozně milí a fajn, ale jediné co se za celý týden dělo bylo jednou malování na obličej. Jinak vůbec nic. Jen byla možnost nechat děti hlídat v dětském koutku, kde bylo doslova jen pár hraček a věci na malování a nebo si s nima animátoři hráli. Od této nabídky jsme čekali opravdu víc. Pro dospělý nabídka plážového fotbalu a volejbalu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Měli jsme pokoj vedle v budově vedle hlavního hotelu a byli jsme spokojení. Na pokoji klimatizace, rychlovarná konvice a v koupelně fén. Denně úklid pokoje. Okolí klidné, tiché. Jen ráno se brzo uklízejí pokoje, takže je slyšet ruch.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Velký výběr teplého jídla, příloh (brambory, hranolky, rýže, těstoviny), ovoce, zeleniny, salátů a zákusků. Pro děti zmrzlina. Jídla se opakují víceméně dokola, ale každý den jsou tak 3-4 naprosto jiná. 2x do týdne byl pokrm s mořskými plody a jeden večer i sushi. V nabídce i ryby. Z ovoce hlavně melouny (červený a zelený), nektarinky a pomeranče. Personál neustále doplňuje došlé jídlo. Vybere si opravdu každý.

U bazénu po celý den k dispozici voda, zmrzlina a občerstvení v podobě pizzy, mini párečků, plněných šátečků sýrem apod., 2 druhy salátu.

U baru možnost při all inclusive čerpat nápoje a míchané nápoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál v ochotný, usměvavý.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře čisté, krásné, místy písek, ale hodně kameny. Doporučuji rozhodně boty do vody. Pláž čistá písčitá.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Klidné, v okolí pár krámků na zakoupení základních potravin či suvenýrů. Nedalo rušná část Mallia.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Velmi spokojeni a odpočatí! Rozhodně hotel doporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Alena: Carolina Mare - 10. 8. 2014 14:33

7.8.2014 jsme se vrátili z Kréty, z hotelu Carolina Mare. Hotel nás velmi překvapil. Vůbec se neshodoval s tím co nabízí na fotkách cestovka. Je nově zrekonstruovaný a po celou dobu našeho pobytu (12 dní) neustále něco renovovali. Dělali to ovšek tak, že nás to nijak nerušilo. Hotel má krásně zrekonstruovaou restauraci, kde bylo všeho dostatek, každý den jsme se tak nechutně přejedli, personál jsou i slovenky, všichni usměvavý, meustále doplňující pokrmy. Každý den večer byla jiná kuchyně (řecká, italská, asia, arabia atd). Vždy velmi chutné pokrmy. Dokonce tak udělali i kout pro dtskou jídelnu, kde jsou pro děti stolečky a stoličky vyřezávané jako zvířátka, či olbáček. Jídlo v této částí taktéž chucené pro malé děti. k pití navíc se jim míchala letová třísť, jahodová a citronová. Pokoje jsou jednoduché, avšak na přespání dostačující, vždy čisté, po 3 dnech vyměňovali ručníky a ložní prádlo. v koupeně funkční fen. ledička na pokoji, doplňování nescafe a čaje, k varné konvici. Mlíčka ke kávě dávali do ledničky. U pokoe byl balkon se stolečkem a židličkama. Problém byl jen se sušením plavek, či ručníků, nusely se dávat na ty stoličky, či přehozovat přez balkon, tak byl zas problém i s trochou větříku, hned lítaly. Bazény dostačující, plážový servis dostačující. Pláž s lehátky a slunečniky zdarma. Lehátka bylo nutno zabrat tak do 10 h, pak již začínal problém. moře hodně s kameny, takže boty do b´vody se velmi hodily. Pro malé děti nový bazén se sklouzačkami. Tento hotel bych doporučila pro ty, kde chtějí klidnou a pohodovou dovolenou. Do městečka Malia je to asi 2 km. Doporučují tam jezdit taxíkem, cesta vede jen po silnici, která navíc je špatně večer osvětlená. Taxi stojí 7 eur, jednotná cena. Tam je potom ten největší noční život. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání