Napsat recenzi

Příjemná dovolená 22. - 29.6.2014

Recenze hotelu Carolina Mare Hotel allsun **** (Řecko - Kréta - Malia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 480x
Recenze se líbila: 408 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled od bazénu na hlavní budovu. Pohled od bazénu na hlavní budovu.
  • Hlavní vchod do hotelu. Hlavní vchod do hotelu.
  • Restaurace Restaurace
  • Výhled z restaurace na moře a bazén. Výhled z restaurace na moře a bazén.
  • Část v jídelně pro děti. Část v jídelně pro děti.
  • Recepce. Recepce.
  • Na výběr je dost, studené, teplé, sladké, slané. Na výběr je dost, studené, teplé, sladké, slané.
  • Pláž. Pláž.

Byli jsme na Krétě poprvé a s malým dítětem a tento hotel nás mile překvapil. Všude na internetu jsou ještě staré fotky interiéru i okolí hotelu před rekonstrukcí. Nyní je hotel zcela nový, doporučuji přímo stránky www.carolinamare.gr nebo facebook. Na základě recenzí na internetu jsme měli obavy a uvažovali i o změně na poslední chvíli a nyní jsme moc rádi, že jsme to neudělali a strávili zde krásnou dovolenou!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Měli jsme pokoj v hlavní budově 2 patro. s výhledem na moře (kolem je ještě spousta malých budov s apartmány). Standardně zařízený s klimatizací, koupelna s vanou, ocenili jsme lednici a rychlovarnou konvici. Měli jsme k dispozici i dětskou postýlku. Pokoje čisté a pravidelně uklízené, stejně tak všechny ostatní prostory v hotelu. Jediné minus bylo, že jsme se sice koukali na moře, ale zároveň byl na této straně bar, kde večer dost hlasitě hrála hudba a konaly se i doprovodné programy. A zároveň na této straně probíhá ještě rekonstrukce další budovy, takže byly slyšet celý den vrtačky, celkově hluk. Ale údajně by měli mít také do konce června hotovo a kdybychom nebyli s malým dítětem, tak by to asi ani nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo výborné, velký výběr. V programu all inclusive i neustále doplňováno občerstvení u venkovních bazénů. Pizza, zapečené bagetky, párečky, saláty, zmrzlina, nápoje. Jen jsme postrádali více ryb a druhů ovoce. Byly jen melouny a pomeranče. Žádné banány, víno ... ale to je asi sezonou. Jejich sladkostí a dezertíčků budete za chvíli přeslazeni :) Nová zcela zrekonstruovaná jídelna. Čaje, káva, pivo, víno, vše jak je libo. Příjemná obsluha pod neustálým dohledem šéfa :) Dětské stoličky k dispozici a i přímo koutek s dětskými stoly a židličkami.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Nic jsme v tomto hotelu nepostrádali, personál byl ochotný a vstřícný. Vzhledem k malému dítěti bylo milé, že jsme dostali pokoj dříve, než je check-in po 14.hodině. Pokud by se tak nestalo, je zde úschovna zavazadel a hned u hotelu bazény, dětský koutek a přístup na pláž. V okolí 100m obchůdky a taverny. Jediné, co bychom vytkli je klimatizace. V jídelně nám byla opravdu zima a při příchodu do hotelu z vyhřáté pláže to byl šok.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž čistá, lehátka i slunečníky bez poplatku stejně tak u bazénu .V tomto období nebyl problém najít kdykoliv volné lehátko. Moře ještě trošku studené. V levé části směrem od baru je lepší přístup, pozvolný, písek ... v pravé části kamenné útesy, zde určitě obuv a nevhodné pro děti. Žádné mušle a kamínky.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Obchůdky se suvenýry, potraviny, taverny 5 minut pěšky od hotelu. Krásné palmy a výhled na hory. Každý večer krásný pohled na západ slunce. Klidné místo, které jsme s malým dítětem ocenili. 15 minut pěšky je Malia Minoan Palace.

2 km pěšky do hodně rušné Malie. Tady bychom určitě s dítětem nebyli. Jedna diskotéka a bar vedle druhého, náctiletí se řítí ulicemi na motorkách a čtyřkolkách. Rušné město pro ty, co vyhledávají zábavu.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Byli jsme zde spokojení, hotel nás mile překvapil a myslíme, že za své služby a kvalitu je více než trojhvězda.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání