Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Carolina Mare Hotel allsun **** (Řecko - Kréta - Malia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 463x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem z dovolené v tomto hotelu je krásný, budeme rádi na tento pobyt vzpomínat, na tříhvězdičkový hotel je zde takové zázemí, které nemají ani některé čtyřhvězdičkové hotely

Ubytování  průměrně (3,7/5)

byli jsme ubytování v jednom z bloků, ze kterých se skládá tento hotel, v prvním patře. Výhled jsme měli na protější hotel, resp. na jejich balkon a bokem na moře. Možná by někomu nevyhovovalo, že si při sezení na balkoně koukáte se sousedy "na stůl", ale jelikož jsme tam netrávili téměř žádný čas, tak nám to nevadilo. Některé pokoje v přízemí mají např. terasu vlastně přímo do uličky, kde se prochází na pláž nebo do restaurace.

Hotel je bezbariérový.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

stravování jsme měli all inclusive, bohaté snídaně,obědy,večeře, stále doplňují, co se ze 2/3 sní, přinášejí nové plné tácy a mísy, podle chuti si každý může jídla dochutit několika druhy ochucených olivových olejů a různými druhy koření, maso bylo každý den, kuřecí, vepřové, dělali jeden večer řeckou kuchyni, pak zase mezinárodní, pak asijskou s typickými jídly pro tyto kuchyně, vždy bylo ovoce - melouny červené, žluté, hroznové víno, broskve, nektarinky, jablka, také neustále dopl\ńováno, různé sladkosti, zmrzlina s topingy nebo polevou různé druhy pro všechny, k pití káva,čaj, pivo, víno bílé,červené,růžové, cola,džusy - každý si čepoval, co a kolik chtěl. V případě výletů dělají balíčky na cestu.

Restaurace je celá kompletně zrekonstruována, fotky v katalogu ***** jsou ještě původní vybavení restaurace, nyní je velmi moderní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

úplně dostačující vybavení, navíc je na pokoji varná konvice s doplňovaným čajem, kávou, smetánkou, cukrem každý den,každý den uklizeno, vyměnovány ručníky a osušky, k dispozici tekuté mýdlo v dávkovači u umyvadla i vany, samozřejmostí byla klimatizace individuální, televizor - zde je asi 15 programů - pouze v angličtině,němčině a ruštině, trezor za poplatek 14 EUR za týden, osušky na pláž za vratnou kauci 10 EUR

Ob večer hrála u jednoho plážového baru od 21.30 živá turecká hudba a 1x se konal řecký večer s programem. Animační programy zde tedy nebyly, pouze na pláži volejbal, ale to nám vůbec nevadilo.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

hotel přímo na pláži, na pláži také dva plážové bary, od 11 hodin s občerstvením, pitím a zmrzlinou. Měli jsme štěstí - celý týden bylo absolutně klidné moře, až při odjezdu začal větší vlny, lehátka a slunečníky u bazénů i na pláži zdarma a dostatek, Vstup do moře písčitý pozvolný, moře teplé, čisté, minimálně se objeví kousky trávy. U hotelu také dva dětské bazény, jeden se skluzavkou - zde je 50 cm vody, ve druhém 90 cm.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

vedle hotelu jsou dva minimarkety, jinak do nejbližšího města jsou to 2 km - možno dojít pěšky nebo busem nebo taxíkem. Jinak je hotel na konci turistické oblasti, takže za zábavou se musí dojet, případně i do Heraklionu - 35 km. Je zde možnost procházet mezi domorodými domky, v klidu, mimo turistický ruch.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

krásná dovolená, klidně bychom se sem vrátili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání