Napsat recenzi

Krása na Krétě

Recenze hotelu Carolina Mare Hotel allsun **** (Řecko - Kréta - Malia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 926x
Recenze se líbila: 389 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný hotel, bohaté stravování, nádherná pláž a moře.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Jeli jsme ve třech a dostali pokoj s dvoulůžkem a přistýlkou ve formě palandy. Čistý, s lednicí, rychlovarnou konvicí, denně doplňovali čaj a kávu. Televize cca 15 programů. Dostatek úložného prostoru včetně ramínek. Koupelna menší s vanou, fénem. Pokoj měl terasu a z ní přímý vstup do bazénu společného celkem 8 pokojům. Moc příjemné.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

All inclusive - snídaně 7.30 - 10.30, oběd 12.30 - 14.30, večeře 18.30-21.30. Výběr bohatý, maso králičí, hovězí, vepřové, byla i kachna, kuře prakticky denně, ryby denně. Dělali tématické večery, např japonský, kde bylo suši,apod. Poprvé v životě jsem ochutnal šneky a mušle. K tomu na pláži dva bary od 10.00 do 01.00 hod., kde na výběr domácí nápoje, točené pivo. Dále snack na pláži od 10.00 do 18.00 hod, kde měli pizzu, bruchetky, saláty, gyros,zmrzlinu,atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

V příjemně rozčleněném areálu několik bazénů, i pro děti s min. hloubkou, animátoři stále nabízel fotbal plážový (hrát jsme nešli, protože tam to bylo maso..), volejbal, petanque, nějaká ta cvičení pro dámy ve vodě. Nás pak už nechal na pokoji, protože jsme chtěli prožít v klidu pobyt. Večer byla jednou diskotéka na písku - pěkně jsme se vyřádili, pak živá hudba, koktejl večer. Nabízeli i hlídání dětí v klubu. Personál mluví samozřejmě anglicky, ochotný, usměvavý, denně uklízeli pokoje, vnitřní prostory hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Písečná pláž, lehátka a osušky a slunečníky zdarma, byla hned u hotelu, pozvolný vstup do moře, dlouho se stačilo. Boty do vody nejsou potřeba. Voda po ránu příjemně osvěžující, přes den pěkně teplá. Nabízeli hned vedle čluny, vodní skůtry, jízdy na nafukovacím něčem za člunem. Pláž nebyla přílš stísněná, vždy byla volná lehátka, ať jsme přišli kdykoliv. Ráno prosívali i písek od nečistot.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel leží cca 2 km od Malie, což jsme byli rádi, byl tam klídek, na druhou stranu procházky jen omezeně. Šli jsme pěšky do Malie, tam je ruch, kavárny, taverny, spousta půjčoven aut, motocyklů, kol. Hotel luxus, okolí zanedbané jako obvykle v Řecku. Doporučuji půjčit auto a podívat se na Knossos, do Heraklionu, byli jsme v jeskyni na náhorní plošině Lassithi. Vše do cca 35 km. Delegátka nabízela auto od půl deváté ráno do večera. Hned u recepce je zástupce půjčovny místní, který byl podstatně levnější, auto nám dal večer den předem a bylo na 24 hod. včetně komplexního pojištění

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Výborná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání