Napsat recenzi

Do tohoto hotelu s CK ***** už nikdy více!

Recenze hotelu Carolina Mare Hotel allsun **** (Řecko - Kréta - Malia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 363x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V této destinaci nás přímo znechutilo chování personálu recepce a delegátky. Svou neschopností komunikace a arogancí nám znechutily polovinu pobytu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Byly nám, Čechům, přiděleny ty nejhorší pokoje v přízemí s výhledem cca 1,5 m do zdi protější budovy přímo do koupelnového okénka s WC. Pokoj pro dva dospělé a dvě desetileté děti byl malý, temný a s palandami. Abychom si trochu uchovali soukromí, neboť ulička byla velmi frekventovaná, museli jsme celodenně svítit a mít zatažené záclony. Při prvním posezení na balkoně jsme byli nechtěně svědky konání lidské potřeby i se zvukovými efekty. Proto jsme okamžitě žádali o výměnu pokoje.To jsme si ovšem dovolili moc! Přestože druhý den odjížděl z hotelu autobus plný Čechů, tvrdili nám, že je hotel plný! A to i další dny, kdy opět odjížděli další klienti, s kterými jsme hovořili.Takto nás dusili polovinu pobytu.Po opakovaných urgencích a jednáních i volání do centrály Eximu v Česku, nás přestěhovali po čtyřech dnech do standardního pokoje v prvním patře.Hotel Carolina Mare má kromě hlavní budovy okolo sebe nalepené další budovy, takže si klienti hledí z pokoje do pokoje.CK má asi nasmlouvané ty nejhorší pokoje za vysokou cenu! Hotel má tři hvězdy, přesto je v katalogu nabízený jako hvězdy čtyři.!?

Pokoje jsou vybaveny slušným nábytkem, ale koupelny jsou fuj.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo bylo pestré, od snídaní po večeře. Velký výběr pečiva, sýrů, šunky, zdravé misli, jogurty, mléko, káva, zelenina, ovoce, sladkosti, střídaly se ryby, kuřecí, vepřové i králičí maso.Dostatek pití různého druhu, dopolední i odpolední svačinky-hamburgery, gyros, špenátové i sýrové taštičky, párek v rohlíku atd. Pro děti denně několik druhů zmrzliny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Neochota, hrubost až vulgarita personálu recepce, ochotné byly pouze uklízečky. Výměna ručníků na pláž pouze po třech dnech.V areálu bylo několik bazénů. Každý den byl plážový fotbal, volejbal, šipky a vodní aerobic.Možnost jedné čtvrthodinové masáže zdarma, kde nás lanařili o prodloužení za polpatek! Za neochotu personálu recepce dáváme však pouze jednu hvězdu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hotel je přímo u písčité pláže, vstup do moře písčitý jen občas nějaký kámen. Z celého osmidenního pobytu bylo moře klidné pouze dva dny. Jinak velké vlny a foukal silnější vítr.Moře bylo čisté a teplé. Pláž celkem čistá.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

U hotelu bylo v krátké vzdálenosti několik obchůdků.Centrum bylo vzdálené cca 3 km.

V okolí značný nepořádek, odpadky, zápach z kontejnerů.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Na dovolenou jsme se moc těšili, počasí nám přálo, zdraví také, ale s takovou arogancí a neochotou jsme se nesetkali. Znechutili nám celý pobyt!!! Čeští klienti si nechávají všechno líbit a to není dobré, to, co si dovolí personál recepce k nám Čechům, si nedovolí k ostatním cizincům.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 40 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání