Napsat recenzi

Jedna z nejhezčích dovolených!

Recenze hotelu Sunny Bay Hotel *** (Řecko - Kréta - Kissamos)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 548x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž Falassarna pláž Falassarna
  • pláž kousek od hotelu pláž kousek od hotelu
  • pohled na bazén z našeho pokoje pohled na bazén z našeho pokoje
  • ulička v centru ulička v centru
  • pláž Elafonisi pláž Elafonisi
  • výhled na moře výhled na moře

Pokud nehledáte typické přímořské letovisko s mnoha hotely, hotel Sunny Bay v Kasteli bude dobrá volba. Kasteli je městečko na západní straně ostrova v blízkosti mnoha krásných míst např. pláž Elafonisi nebo laguna Balos. Městečko není turismem příliš dotčené, takže jsme měli možnost poznat život Kréťanů tzv. na vlastní oči.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Příjemný menší hotel přímo u moře, každý den probíhal úklid, výměna ručníků 1x za 2 dny, povlečení 1x za 3 dny. Personál byl příjemný.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně a večeře formou švédských stolů. Ke snídani byly nápoje zdarma, k večeři jsme měli možnost si u "pani domácí" objednat cokoliv a později zaplatit na baru nebo po skončení pobytu. Ke snídani doporučuji jejich řecký jogurt s medem, opravdu výborné. Kéž by takový jogurt byl i u nás. K večeři byla každý den v nabídce zelenina (rajčata, okurky, červená řepa, cibule apod. ) tzatziky, 3 druhy masa (ryba, vepřové, kuřecí), rýže, těstoviny atd. Občas se některá jídla opakovala, ale vždy jsme si vybrali. Doporučuji nedávat si mix na talíř, ale každý den ochutnat něco jiného. Později by pak asi měl člověk problém si něco vybrat. Při našem pobytu jsme v nabídce zákusek měli jen jednou, ale každý den byl nakrájen červený a někdy i žlutý meloun. To nám však nevadilo, aspoň jsme nepřibrali :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení hotelu bylo dostačující. Mají tam vysoké matrace, takže se nám na nich spalo opravdu skvěle. Jen v koupelně jsme neměli závěs u sprchového koutu, po každém sprchování byla voda téměř všude. Na pokojích jsou instalované klimatizace, jsou však za poplatek 5EUR na den, na pokoji je k dispozici také trezor rovněž za poplatek. To jsme nevyužili. Dále je na pokoji menší lednička a vysoušeč vlasů, není tedy nutné si jej brát s sebou. Přímo v hotelu je mini market, kde můžete koupit nějaké drobnosti (sušenky, pivo, vody).

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

I když jsme zde byli v půlce června, moře bylo již teplé. Plaž písečno-oblázková. Před hotelem jsou oblázky odhrnuty. Lehátka před hotelem na pláži byla za poplatek, u bazénu byla zdarma. V moři je cca metrový pás menších oblázků, pak už je jen písek. Doporučujeme jet na pláže s růžovým pískem, které jsou dostupné za pár kaček místní MHD (Falassarna 3,5 EUR, Elafonisi 6 EUR).

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Blízko hotelu je promenáda s několika taverničkami, kde je máte možnost ochutnat domáci stravu. Typické krétské centrum cca 10 minut pěšky. Nenajdete tam však žádné velké obchody, spíše menší obchůdky se suvenýry, pekárna, obchod s ovocem, krejčí, prádelna apod. Během našeho pobytu jsme několikrát potkali volně se potulující psy, nikdy nám nic neudělali, jen večer za tmy štěkali. Je to však trochu nepříjemné. Je zde také hodně koček.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Dovolená se nám velmi líbila a určitě se sem jednou vrátíme. Je to dovolená spíše pro rodiny s dětmi nebo lidi vyhledávající klidnou dovolenou. Není zde moc rušný noční život. Městečko Kasteli má však své kouzlo a po navštěvě většího města např. Chanie se sem určitě rádi budete vracet. Spoustu zajímavostí můžete navštívit jejich místní dopravou (což je také zážitek).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání