Napsat recenzi

Září na Krétě

Recenze hotelu Crystal Bay Hotel *** (Řecko - Kréta - Kissamos)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 43x
Recenze se líbila: 67 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Čtrnáct báječných dnů v našem milovaném Řecku. Byť s menšímu zádrhely, ale to je život.

Na Krétě jsme byly počtvrté, tentokrát na její západní straně.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel Crystal Bay je umístěn na okraji letoviska, což je výhoda i nevýhoda (viz níže). Samotný hotel je novější, solidně zařízený, vybavený výtahem. V menším areálu má svůj bazén s lehátky, ale pláž v dosahu, takže byl málo využívaný. Bohužel přízemním pokojům chybí vlastní terasa, protože prostor je zabrán bazénem. Nedalo se nechat ani pootevřené terasové dveře, hned se do pokoje hrnuly kočky. Z toho důvodu jsme žádali výměnu pokoje do patra, bylo nám vyhověno. V patrech krásné prostorné balkony v celé šířce pokoje. Některé pokoje mají malý kuchyňský kout, ale vybavení víc než skromné. Nám stačilo. V hotelu byli jen sami dospělí, takže klidno.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Hotel poskytuje pouze snídaně na terase u bazénu. Ty jsou tzv. kontinentální takže klasika: plátek levnějšího sýru, plátek pizza šunky, 3 plátky okurky, 3 plátky rajčete. Miska (ovšem excelentního) jogurtu, vařené vajíčko. Toustový chléb, suchary, cereálie. Margarin, džem, med, nevalná káva, čaje. Ale dalo se to přežít, byť jsme si nejen my k snídani nosili vlastní zakoupenou zeleninu. V dosahu spousta restaurací, kavárniček, cukráren, pekáren s výběrem dle chuti. Obchody v hojném počtu s velkým výběrem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení klasické, wi-fi na pokojích. Úklid každodenní, včetně výměny ručníků. Čisto. Po výměně pokoje naprostá spokojenost.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Přímo u hotelu pláž kamenitá, úzká cca 5-7m, v dosahu cca 800 m je pláž písčitá, ale tím pádem hodně obsazená. Na druhé straně letoviska je další dlouhá písčitokamenitá pláž, téměř liduprázdná. Vstup do vody s botami po menších i větších oblázcích, dále je dno písčité.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Malé pěkné městečko, hotel na jeho okraji. Bohužel mezi hotelem a dalšími penziony a domy je zatím obrovská proluka (500x700m včetně fotbalového stadionu), protkaná cestami a cestičkami, takže si tam téměř každý večer dávali dostaveníčko místní výrostci s motorkami (a to i terénními) a předváděli se dost dlouho do noci. Což byl jediný kaz na jinak celkové spokojenosti. Pěkná promenáda podél moře, posezení nad dobrým jídlem i pití. Doporučuji půjčit auto a jezdit na výlety samostatně. Chania je krásná, v blízkosti je nádherná botanická zahrada, spousta přírodních i historických krás.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Za mě spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání