Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Yiassou Kriti Beach Hotel (ex Kavros Beach) *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 324x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • dezert dezert
  • salát salát
  • nápoje nápoje
  • snídaně snídaně
  • okno na pokoji okno na pokoji

Hotel Kavros beach už nikdy víc !

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování se skládalo ze dvou budov, ze starší a novější, vzdálených od sebe cca 300 m,přičemž zázemí se nacházelo ve starší části. Byla jsem ubytovaná ve starší části a to bylo katastrofální,špína,zašlé zařízení,nefungující odtoky atd.Vše staré a mnoho let ani neopravované zařízení.Bydlela jsem na straně,kde byla odpadní stoka,takže se tam linul zápach močůvky po celou dobu pobytu.V hotelu byli ubytování pouze Rusi (převážně),Poláci a Češi.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Stravování bylo na stejně ubohé úrovni jako ubytování. Bylo nechutné,žádný výběr,nejlevnější druhy potravin,využívané zbytky od snídaně,nebo oběda,např.k obědu jako salát byly míchaná vajíčka (patrně od snídaně) s hlavkovým salátem.K obědu dva druhy masa a dvě přílohy,jedno z mas bylo vždy mleté maso.K tomu asi 3 saláty,např.těstoviny s párkem.Hranolky byly pouze 1x týdně k obědu.Jako dezert bylo želé,nebo v lepším případě buchta na plechu politá šťávou.Avizovaný dezert ke kávě k all inclusive byl toustový chléb slepený nutelou a nakrájený na kostičky a k tomu filtrovaná káva,která se vydávala pouze od 15-17h.Pokud bych chtěla zvracet,stačilo projít kolem jídelny z které se linul zápach.Všude létaly mouchy a jídlo bylo nepřikryté.Na stolech byly igelitové ubrusy,které personál utíral jedním hadrem "na všechno".Z ovoce jsme po celou dobu dvou týdnů měli pouze meloun nebo pomeranč nakrájený na kousky.Většina hostů hotelu trpěla průjmy a zvracením. Při naší stížnosti u delegátky nám bylo řečeno,že se jedná o virus,který sem byl zavlečený z 5* hotelu!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál byl neochotný a bez zájmu.Úklid pokoje se sestával z toho,že vynesli koš a mopem setřeli "náměstí".Po dobu dvou týdnů mi nebylo vyměněné ani jednou ložní povlečení.Umyvadlo neumyté ani jednou,o zrcadlu nemluvím,to nebylo umyté ani před našim ubytováním.Ručníky jen v případě,že jsem staré dala na podlahu a pak jsem trnula obavami,zda dostanu nový,což se stalo některý hostům běžně.Připadalo mi,jakoby bychom personálu byly spíše na obtíž.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Jediná výhoda hotelu je v tom,že je u pláže a má k dispozici lehátka se slunečníky.Lehátek je ovšem velmi málo,takže kdo si je nezabere časně ráno,má smůlu.Pláž nikdo neuklízí a je tam jeden koš na odpadky.Moře je pěkné s pozvolným a písčitým vstupem.Sprcha u pláže je k dispozici.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Přes ulici byl supermarket a pár obchůdku se suvenýry,taverny a jinak daleko široko nic.Nejbližší vesnička byla 4 km,ale ani tam nebyly žádné velké možnosti nákupů nebo zábavy.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Hrůza a děs !!! Cena zájezdu neodpovídá v žádném případě nabízeným službám. Ale ani zadarmo bych tam už nikdy nejela.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání