Napsat recenzi

shrnuti dovolene rodicu na Krete srpen 2018

Recenze hotelu Mari Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Kavros)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 351x
Recenze se líbila: 199 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vybrala jsem dovolenou pro sve rodice a protoze oni nevladnou moderni technikou, pisi za ne. I ja hledala recenze a po precteni nekterych jsem vahala, zda jsem neudelala chybu a zbytecne nesetrila. Po navratu rodicu jsem rada, ze jsem na nektere zcela subjektivni recenze nedala. Pokud je nekdo vyznavacem slevomatu, tak chapu, ze se mu zde nelibi neb nedostal obvyklou slevu 50-70% a 5* hotel to rozhodne neni. Ale tak jsem jej ani nekupovala. V srpnu v nejvyssi sezone hotel na plazi s klimatizaci v cene, all inclusive a zdarma lehatky za 16 tisic mne prijde vyborny produkt a ne jak nekteri se zminuji o kopru v jidle, starem nabytku apod. Byli jsme minuly tyden v Krumlove a za penzion jsme platili 3000 Kc za noc se snidani. Mili cestovatele budte nekdy soudni a nechtejte za minimum penez kralovske hody. Vy jiste nikomu nic zararmo tez nedate?

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Nabytek dle fotek a sdeleni je opravdu starsi,ale je cisto, klimatizace v cene. Tepla voda je pres kolektory a tak nekdy, kdyz prijdete z vyletu pozde uz neni ci neni varici. Ale staci pockat ci to prekousnout. Ale ani studena voda neni ledova a ma pres 25 stupnu jiste. Pokojicky jsou mensi, lednicka neni tez velika a za klimatizaci ani lehatka neplatite.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravovani neni spatne. Je to standardni all inclusive, zadne opulentni hody,ale jidla je dost a doplnuji. Kuchar by mohl mit vetsi fantasii,ale vari z toho co ma a jaky je rozpocet. Ale ani syry nechybi, nejake ovoce i dorty jsou a tak kdo neni rozmlsany si vybere. Urcite se to nerovna 4-5* hotelum.Ale to bude jina cena. Jde o rodiny hotel a porad tam nekdo kmita a uklizi. Urcite doporucuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Perosnal jak jsme psala je z rodiny a jsou skveli. Snazi se a nic neni problem. Vybaveni starsi ale ciste a nerozbite. Urcite to neni 1* hotel jak psala najaka pani. Asi nikdy nebyla v 1-2* hotelu, coz jsou spise ubytovny. Pani zamyslete se...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

To je asi nejvetsi deviza hotelu. Bazen 10m od plaze, naprosty klid, nikde nikdo, zadne preplnene plaze a okolni mega hotely. Na plazi je psiek s kaminky a kameny,ale staci popojit stranou a jste naprosto sami na dlouhe plazi. Pisek je rozhodne vsude ve vode. Nikde zadne skaly, plotny, ostre kameny a neco o co se zranite. More je pozvolne a idela pro deti ci dospele. I zablbnout ve vlnach zde muzete. Pro rodice dle sdeleni plaz ideal.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Vyhodou je izolovanost hotelu a neni to v hotelove zastavbe. Nekdo muze nenavidet neb potrebuje preplnena letoviska.To zde nenajdete. Ale do vesnicky po plazi 30 min a do zdejsiho letoviska 10min. Blizko je i Rethymno mistni dopravu doporucujeme ci pronajem auta.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Dostali jsme za nase penize to co jsme cekali. nejsou to vzdusne zamky ale neni to zadny podvod. Podivejte se kolik stoji hotely primo na plazi s all inclusive. Chtela jsem puvodne priplatit vice neb i ja mela strach. Ale nakonec jsme dobre udelali. Rodice mi to diktuji a zlobi se, proc lidi tolik lzou a vymysli si. Tezko jim to vysvetluji. Kdo hleda vyssi kvalitu, tak at sem opravdu nejezdi. Ale at si pripravi min 50% penez navic ci rovnou dvojnasobek. Pak bude spokojen. Misto je idelani pro svou polohu a plaz. Na pokoji stejne travite min casu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání