Napsat recenzi

Dovolená s rodinou

Recenze hotelu Kalia Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 8x
Recenze se líbila: 40 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Podle recenzí na tento hotel jsem měla obavy. Jediné minus pro nás byl pokoj nejdál od hotelu, v poslední budově komplexu. Nicméně toto zklamání pominulo první den. Pokoj jako na obrazcich, nový, čistý, pravidelný úklid i ručníky. Balkon s výhledem na hotel a udrzovanou zahradu. Pokud někdo nadává, ze hotel nic neposkytuje, přečtěte si informace k zájezdu protože není tam slíben ani animační program, ani posilovnu, ani kino ani herna. Ja to s tímto naopak vybírala protože jsme hledali klidný hotel a ne resort plný zábavy, jezdíme za mořem, za zábavou jezdíme s dětmi do Miralula. Recepcni nápomocni, velmi srozumitelná angličtina a přes ne jsme měli auto i tipy na výlet. Kolem pláže i promenada na večerní procházky. Líbilo se nám tu. Letadla nad hlavou mi nevadila, naopak mne fascinovala a ve tmě obzvlášť. Moji synové miluji vlny, ty tu tedy jsou neustále. V jídle si vybere každý. Pěkný bazén, my využili minimálně.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj jako na obrázku, nemám výhrady. Balkon, lednička, čisté ručníky, žádní komáři.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Pestrá, obědy a večeře vždy cca 2 přílohy, 2 masa, ryba, bezmasa jídla, zelenina vařena či pečena. Jídlo se měnilo v typu úpravy, chuti, vzdy se dalo vybrat i moji synové si vždy vybrali. Večer i dobra polévka. Z ovoce meloun a víno. Zeleninové saláty a nějaký dezert jako buchta, zele, pařížska pěna. Snídaně vajíčka, parky, buchta, jogurt, cereálie, palačinky, chleba a marmelády, jejich sýr a salám. Nápoje nám chutnaly, sycene Coly, sprite, fanta v pořádku a z džusu byl pomeranč s Grep, to byly spis takové šťávy. Točené pivo prý dobré, samozřejmě nemá to na naši plzen. Bar jsme využili dvakrát a OK.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Nemám co vytknout. Kdo hledá v hotelu animaci, hřiště, diskotéky,posilovny apod. tak tady to nenajde, ale ani to nikdo neslibuje.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Městské pláže, moře plné vln kvůli větru, což moje děti milovali, manžel méně. Moře i pláže čisté, bez sprchy i wc, což nás při množství lidi překvapuje. Lehátka 6-8 eur za set a vyplatí se. Krásnější pláže jsou když vyjedete mimo město, my jeli na Potamos beach s krása. Ale ty městské splní účel, jsou blízko a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hezké večerní procházky, obchůdky, taverny. Krásné západy slunce.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Za nás vše v pořádku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání