Napsat recenzi

Gouves Smile

Recenze hotelu Hotel Gouves Smile (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 202x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • slídilka na snídani slídilka na snídani
  • cesta na pláž(šlo se přes Smile) cesta na pláž(šlo se přes Smile)
  • zmiňovaný západ slunce z terasy zmiňovaný západ slunce z terasy
  • kočičí meeting kočičí meeting
  • z balkonu z balkonu

Z prvu nic moc, ale nakonec se mi nechtělo odjíždět a pořád na dovolenou vzpomínám.

Po přistání na letišti v Heraklionu nastal menší chaos..nevěděli jsme kam jít,vlastně ani koho hledat..venku na ulici postávali (asi) delegáti ostatních cestovek s cedulkami cest. kanceláří a nám trvalo, než jsme v tom zmatku našly tu naši cestovku , pán si nás zapsal a s úlevou jsme nasedli do autobusu. Dál k hotelu jsme jely bez delegáta pouze s pár ostatními a s řidičem, delegát ještě zůstal na letišti, protože mu chyběli další dva lidé, kteří, jak nám druhý den řekl, nenašli...asi chyba v systému

Cesta k hotelu trvala cca 15 minut..je to opravdu chvilka, což je výhoda. Na druhou stranu musíte počítat s tím, že vám budou celý pobyt létat nad hlavou (docela nízko) letadla. Nám to nevadilo. Trošku nás mrzela absence delegáta na domluvené schůzce, kam nepřišel a vlastně jsme ho za celý týden neviděly, ale chápu, že toho měl až nad hlavu, měly jsme ale kontakt a volat jsme kdyby náhodou mohly i o půlnoci.

Ubytování  průměrně (3/5)

Po půlnoční večeři v hotelu jsme počkaly na personál, který nás i kufry převeze do domků u pláže. Hotel Gouves water park holiday resort má mnoho odnoží a jednou z nich je Gouves Smile (patrové domky u pláže jen přes cestu)

Já jsem si před odjezdem četla recenze, takže jsem věděla, že pro nás přijede něco jako golfový vozík:) Bylo to docela vtipné, až na to, že jsme druhý den celkem bloudily a málem na hotel netrefily:) S kufry nám ochotně pomohl i barman z restaurace Smail, kde jsou mimochodem všichni strašně kamařádští a milí..My měly sice hrozný výhled do pole a na škaredý plot, ale interiér byl moderně vybaven s lcd televizí (bez cz programů) s lednicí, klimatizací, skříní, nočními stolky a toal. stolkem.Chyběla nám vevnitř židlička,kterou jsme si ale ukradly z balkonu:) Přistýlka na chodbičce.Denně byl úklid, uklizečky taky velice milé, pokaždé s úsměvem zdravily..

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Druhý den jsme se vydaly na snídani do Smile restaurace, kde si ale jídlo vybíráte s jídelních lístků, nikoli formou šv. stolů,(Proto, jak jsme se všimly, tam taky skoro nikdo nechodí a bylo mi jich skrz to docela líto:)) jak je to v hotelu, jídlo HLAVNĚ snídaně na hotelu úžasné - výběr všeho možného.

různé druhy pečiva,croissanty,veka,možnost opražit si toust,marmelády,nutella,zelenina, lupínky,z ovoce meloun,pomeranč,grep..na pití taky výběr např. grepový džus,pomerančový,jablkový,ananasový,káva,čaj,kakao..

oběd různé saláty,tzatziky z jejich výborného jogurtu, opékané brambory,omáčky,filé,grilovaná zelenina,lilek,jako dezert různé koláče,zmrzlina,ovoce...všeho opravdu moc...

Číšníci taky velice milý, vždy pozdravili, ptali se jak se máme..první den se nám taky představil (asi majitel restaurace) vysvětlil,jak to zde chodí apod. též moc milý pán, neustále dohlížel aby bylo všechno v pořádku, jídelna je opravdu velká,ale přesto jsme musely dávat pozor aby jsme při takovém množství lidí do někoho nevrazily, jíst se dá na krásné terase,(kde vás možná někdy navštíví kočka, těch je v okolí hodně)

obvzlášť večer je tam nádherný výhled na západ slunce!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel je krásný, všechno se jen blýskalo..hned první den jsme dostaly 15min. poukaz na masáž, který jsme ale nevyužily..

U hotelu jsou dohromady 3 bazény, jeden za jídelnou a další dva u hotelu přes cestu+ tobogány,kde jsme nebyly. Myslím, že vše super, hlavně pro děti...Skoro denně byl nějaký animační program, my jsme se ale žádného neúčastnilly. Dole ve Smailu byl pouze řecký večer

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Hotelová pláž je hodně úzká, vlastně není šance si natáhnou deku, lehátka(+dostanete litr vody v kbelíku) se platí 5euro

kovboj (přezdívka chlapíka, který se celý den stará o pláž, lítá se smetákem a s úsměvem roznáší pití, vlastně jsem ho viděla nést i kafe:)

za celou dobu našeho pobytu bylo dost větrno ´= vlny, takže jsme chodily kus dál na pláž, která byla ohraničená = klidné koupání..ale za to řasy. Až poslední den jsme byly na naší pláži,která byla čistá,ale do vody se nešlo úplně pozvolna,byl schod..

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Bylo mi jasné, že musíme navštívit aquárium, které je asi 1,5km když se vydáte po cestě na levo. Stojí za to. Vstup 9euro. Zážitek. Nabízí ho taky cestovka,ale je to s něčím spojené jako celodenní výlet asi za 50eur....

Když půjdete na druhou stranu od Smailu dostanete se dozadu ke kostelíku a k různým krámkům a tavernám..jinak okolí není úplně nejčistší,oplocení a neposekaná tráva není nic moc na dívání, ale pokud si chcete dovolenou užít tohle prostě musíte přehlížet.

Na každém rohu je půjčovna čtyřkolet, či aut...

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nakonec se mi ale vůbec nechtělo odjíždět...staršně nás překvapili místní lidé, jsou to všichni hrozně přátelští lidi a hned vás berou mezi sebe

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání