Napsat recenzi

zájezd Kréta - delegát

Recenze hotelu Gouves Bay Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 671x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

musím Vám oznámit, že jsme byli velice nespokojeni se “službami” Vaše ho delegáta.

Za celou dobu se s námi sešel pouze jednou a ihned na první informační schůzce se nám nebál sdělit, že bylo dobré pokud by jsme se již neviděli.

Na dotazy ohledně MHD na ostrově a vláčku co tam jezdil byla odpověď – zeptejte se na recepci já nevim.

Další problém nastal, když jsme se rozhodli zapujčit si přes něj automobil.

Bez problemů nám vypsal voucher na pujčení. Načež se nás zeptal zda mluvíme anglicky a sdělil nám, že má rozpitou kávu a proto odchází ! Nebýt toho, že se s pánem z pujčovny potkal na schodech vesele by nás nechal na pospas.

Navíc automobil co nám byl zapujčen nebyl v dobrém stavu – totálně sjeté gumy (viz. foto) díky, kterým jsme málem nabourali …… při rychlosti 10km/h brzdná dráha min. 15m.

Při vrácení automobil jsme předali stížnost i Vašemu delegátovi s požadavkem na vrácení alespoň části peněz 20 euro – v nádrži (díky strachu z bouračky) zůstalo ½ benzínu. Bohužel nestáli jsme ani za politování.

Vzhledem k tomu, že si za to berete provizi měli by jste si půjčovny prověřit.

Nejvetší drzost ovšem nastala den před odletem kdy jsme stále nevěděli v kolik nás vyzvedne autobus a odveze nás na letiště. Původně byl plánovaný odlet na 15:55.

Na dotaz u delegáta jsme se dočkali pouze odpovědi, ať se zeptáme na recepci. O změně letu nás ve finále informovala paní z recepce až ve 20:00 s tím, že odlet je přesunut na 9:30 a autobús nás vyzvedne v 6:00.

Nezlob se te, ale pokud máte v pokynech napsáno (navíc bývá to dobrým zvykem), že nám bude delegát sdělovat infomace a hlavně umisťovat je na nástěnu mělo by to tak být.

Po této zkušenosti si již u Vás zájezd nekoupíme. Navíc myslim, že takovýchto e-mailů dostanete víc …. Alespoň podle rozhovorů s ostatními účastníky zájezdu.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

ubytování v pohodě až na špatně anglicky mluvící recepční

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

občas na snídani nebyl výber

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

špatně anglicky mluvící recepční, jinak OK

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

nebýt delegáta zájezd byl výborný

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání