Napsat recenzi

Club Lyda

Recenze hotelu Club Lyda Hotel CHC *** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 360x
Recenze se líbila: 212 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rodinný hotelový komplex se 3-mi bazény, venkovní restaurací a 2 bary, umístěný asi 1 km od pláže přes komplikovanou křižovatku, ale pěšky dostupné. Resort nabízí 4x denně shuttel bus na pláž. Hotel leží pod leteckým koridorem - přistávají nad hlavou letadla na Heraklion

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Relativně velký pokoj s balkonem a velká koupelna s vanou. jedna skřín , tresor, TV, klimatizace - jen za příplatek . Malá kuchyňka s lednicí, uvnitř pouze 3 sklenice, žádné další nádobí nebo příbory či nože. Pokoje jsou vždy situovány směrem k bazénum. Pozor existují ale i pokoje v suterénu , pod úrovní bazénů nebo chodníků. nevím jestli by se mi to líbilo. My měli 2 patro.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

All inclusive - formou bufetu, jídlo chutné, vždy kombinace ryba/ vepřové / kuřecí - hodně zeleniny. Každý den k večeři nějaká specialita na grilu. Sladké vždy ke každému chodu, většinou buchty neco jako bábovka a želé nebo puding. Snídaně pořád stejné salám , sýry, párky zelenina,3 druhy přípravy vajec, marmelády, nutela, med. Podle mě každý si vybere.I k snídani speciality na grilu - kameni. Překvapivě sladká jídla v kombinaci s medem super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

vybaveni asi jako 3* hotel, povlečení a ručníky v průběhu týdne 1x vyměněno. Denně uklízení pokoje, ustlání, vynesení košů. vytření i balkonu. Personál milý, usměvavý, na Recepci vždy ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž docela dlouhá, situována na severním pobřeží mezi většími hotely - dobrý přístup, písečná pláž , ne moc lidí, bez slunečníků a lehátek, ty jsou u jiných komplexů. Nám vyhovovala, nebyla přelidněná. Nabídka vodních sportů u vetších hotelů. My je nevyužili.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V klidném místě. Naproti apratmány s malými krámky a bufetem, v olivových hájích, velmi příjemné dámy snažící se prodat všechno co mají.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Klidnější místo, navštěvované rodiny s děmi, kteří využívaji hodně bazénů. Večerní show pro děti, Karaoke. Mě se místo líbilo. Klidně bych se vrátila znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání