Napsat recenzi

Dovolená 2015

Recenze hotelu Apartmány Lambrakis Clever (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 578x
Recenze se líbila: 367 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Apartmány Lambrakis by potřebovaly trošku zkrášlit(vyměnit nábytek, vymalovat a hlavně pořádně uklidit), vše tam není úplně špatné jak někteří píšou ve svých recenzích.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje jsou malé a nevejde se tam ani stůl se židlemi.Hned první den jsme ho museli vystěhovat ven abychom se mohli v pokoji pohybovat.Bylo by zapotřebí obnovit postele, vše je staré, opotřebované, nedá se na nich spát.Když si jeden lehne na dvoulůžko, druhý pomalu spadne, protože je to jako na trampolíně.V pokoji je trouba s dvojvařičem , který byl příšerně mastný, museli jsme ho napřed umýt, aby věci, které bychom si tam položili se nám neumastili. Někdo psal v recenzích o broucích, ano našli jsme 3 asi tak 4 cm dlouhé, nevíme jestli to byly šváby nebo nějaký druh cikád, ale ucpaly jsme trubku na balkoně a pak jsme již žádného nenašli.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Výborné, výborné, výborné , nemáme k tomu žádné připomínky, moc chválíme hotel Afrodite

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Majitel apartmánů Lambrakis je dobrák, ovšem uklízečka jeho apartmánů je nemožná a on ji tam trpí.Uklízí jak se ji chce, nemá to žádný řád, pozorovali jsme ji a lítá s pokoje do pokoje , ale výsledek žádný. Za celý pobyt nám nedala čisté ručníky, když jsem ji špinavé nechala na zemi jak se to běžné dělá v hotelích a naznačuje to , že je potřeba vyměnit, ona je nechala na zemi ležet. Druhý den jsem je dala ven před pokoj usušené na zábradlí s tím , že ji to dojde a vymění nám je.Jaké ale bylo naše překvapení, když jsme večer přišli, ručníky byly na svém místě, sice byl vysypán koš, ale že nám chybí toaletní papír to paní uklízečce nedošlo a nedala nám ke sprše ani předložku.O vytírání nemůže být ani řeč. Za celý pobyt nevytřela ani jednou. Ve sprše se držela voda , ani to ji nenapadlo aby ji nahrnula do odpadu(trubka v zemi ) a sprchu vytřela do sucha. Postele nám také nepřevlékla, nedala čisté prostěradlo. Její uklízení nemá řád, měla by si stanovit co bude uklízet v pokojích se stávající hosty a pak když uklízí komplet pokoj pro další klienty. Je viditelné , že na to nestačí. Upozornili jsme majitele, že tímto si kazí reputaci, protože někteří hosté si přímo stěžovali delegátce. Je to škoda , protože jinak to opravdu není špatný apartmán , stačilo by vyměnit nábytek a uklízečku a klienti by byli určitě spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž byla kousíček od apartmánů, sice maličká bez vln , ale čistá, každé ráno to tam nějaký pracovník hrabal a myl stolky u slunečníků a i lehátka. Další pláž ISLA je o něco lepší tam se nám líbilo nejvíce, i ta je bez vln, hned vedle jsou pak další pláže už s vlnami , ale pěkné , upravené.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí celkově nic moc, ale to je asi v Řecku normální něco je nedokončené, něco je zas krásně upravené. Hotel Afrodité je krásně upraven, má krasné zahrady, není co vytknout, v apartmánech Lambrakis by bylo co zlepšovat.Například nemá vůbec vidět název , například nějaký neon. Když jsme v noci dorazili a řidič autobusu nám řekl, že už jsme na místě zhrozili jsme se protože jsme viděli jen tmu a nějakou uličku kde na nás čekal majitel, světlo je totiž na fotobuňku a tak po nějaké chvilce zhasne. Pak je tam dost velká tma.Bazén je ze dvou stran oplocen, zřejmě tam již někdo v té tmě spadl.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Letovisko Kato Gouves není velké, ale vzhledem k tomu, že v hotelu probíhají animační programy, člověk se vždy něčím zabaví.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání