Napsat recenzi

Kréta, hotel Mareblue Village Resort

Recenze hotelu The Village Resort & Waterpark Zeus Hotels **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 482x
Recenze se líbila: 510 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem z dovolené mi zachránil jen kvalitní hotel a v něm dobrá kuchyně a příjemný personál. Osobně na krétu a do řecka už nikdy nepojedu, mě jako milovníkovi přírody neskutečně vadí ten bordel, který Vás na krétě doprovází všude kam se hnete, v moři vidíte místo ryb odpadky, na pláži vidíte jen vysypané kontejnery. Asi jim nesvážejí odpad, takže když se to doma nahromadí, šup s tím někam za barák. Můžete si půjčit auto, je tam neuvěřitelné množství autopůjčoven a zapůjčení vozu vychází už od 20 eur na den, ALE to co zažijete na řeckejch silnicích Vás vyvede z míry více, než-li samotné haldy, odpadu. Řekové jsou hov**, blinkr v životě nedají, ale to je to nejmenší, běžně jezdí na červenou, nedávají přednost, dvojitá plná čára jako by nebyla a když už někoho, kdo vám jen tak běží přes silnici pustíte (protože nemají moc přechodů pro chodce), tak ten co za vámi stojí začne troubit, máchat rukama jako blb a tukat si na čelo. Asi to okoukali v itálii. Jako poslední hřebíček pro mě bylo jak se chovají ke psů, vidět vyzáblého pejska na řetězu uvázaného u hlavní silnice, tělo pokryté boláky a hnisem a řekové si jen tak jezděj kolem a max co pro něj udělají je, že ho nepřejedou autem a uhnou se, to chce fakt žaludek. U nás by tam ten pes vydržel den a pak by někdo zavolala na policii kvůli týrání zvířat, ale tam je to všem jedno. Jestli toho pejska nic nepřejelo nebo nezemřel na následky svých nemocí či hladem, je tam přivázaný do teď. Po této dovolené nemám rád řeky, do Řecka už nikdy nejedu. Děkuji hotelu, že mi alespoň částečně vynahradil jinak né příliš dobrý dojem.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Není co vytknout. Spokojenost

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Velký výběr jídel, každý si přišel na své. Opět max, spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Není co vytknout, možná jen že wifi za 25 Eur na týden fungoval jen tak střídavě, jinak krásné a čisté prostředí v hotelovém areálu a příjemný personál.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž a moře to byla katastrofa, všude hlady odpadků, u silnice, na pláži, v moři, celou dovolenou mi to dost znechutilo. Řekové jsou prasata, nedělá jim problém založit skládku uprostřed krásné zátoky a nikdo se neobtěžuje to uklízet.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Odpadky, odpadky, odpadky. Z dálky byl na vše krásný pohled, ale když jste tam přišli blíže, praštila vás do očí hora odpadků.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem z dovolené mi zachránil jen kvalitní hotel a v něm dobrá kuchyně. Osobně na krétu už nikdy nepojedu, mě jako milovníkovi přírody neskutečně vadí ten bordel, který Vás na krétě doprovází všude kam se hnete, v moři vidíte místo ryb odpadky, na pláži vidíte jen vysypané kontejnery, asi jim nesvážejí odpad, takže když se to doma nahromadí, šup s tím někam za barák. Můžete si půjčit auto, je tam neuvěřitelné množství autopůjčoven a zapůjčení vozu vychází už od 20 eur na den, ALE to co zažijete na řeckejch silnicích Vás vyvede z míry více, než-li samotné haldy, odpadu. Řekové jsou hov**, blinkr v životě nedají, ale to je to nejmenší, běžně jezdí na červenou, nedávají přednost, dvojitá plná čára jako by nebyla a když už někoho, kdo vám jen tak běží přes silnici pustíte (protože nemají moc přechodů pro chodce), tak ten co za vámi stojí začne troubit, máchat rukama jako blb a tukat si na čelo. Asi to okoukali v itálii. Jako poslední hřebíček pro mě bylo jak se chovají ke psů, vidět vyzáblého pejska na řetězu uvázaného u hlavní silnice, tělo pokryté boláky a hnisem a řekové si jen tak jezděj kolem a max co pro něj udělaj je, že ho nepřejedou autem a uhnou se, to chce fakt žaludek. U nás by tam ten pes vydržel den a pak by někdo zavolala na policii kvůli týrání zvířat, ale tam je to všem jedno. Jestli toho pejska nic nepřejelo nebo nezemřel na následky svých nemocí či hladem, je tam přivázaný do teď. Po této dovolené nemám rád řeky, do Řecka už nikdy nejedu. Děkuji hotelu, že mi alespoň částečně vynahradil jinak né příliš dobrý dojem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání