Napsat recenzi

Nádherná dovolená na severu Kréty!!

Recenze hotelu Royal & Imperial Belvedere Resort **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 311x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • recepce v hotelu recepce v hotelu
  • výhled z pokoje na hory výhled z pokoje na hory
  • jeden z mnoha bazénů s mořskou vodou jeden z mnoha bazénů s mořskou vodou
  • písek a pozvolný vstup do moře je príma písek a pozvolný vstup do moře je príma
  • pohled z hotelu pohled z hotelu
  • hotelová zahrada hotelová zahrada
  • krásně čisté moře krásně čisté moře
  • minizoo v hotelové zahradě minizoo v hotelové zahradě
  • jeden  z dětských bazénů jeden z dětských bazénů
  • na plážích je možnost všelijaké zábavy:-) na plážích je možnost všelijaké zábavy:-)
  • plážová diskotéka s pěnou plážová diskotéka s pěnou
  • pláž u star beach pláž u star beach

Předchozí kladné recenze mohu potvrdit -- je to báječné místo na strávení dovolené v rušném a turisticky oblíbeném letovisku.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Krásný velkoryse postavený hotelový komplex dvou hotelů: Royal a Imperial Belvedere -- umístěný nahoře na kopci. Cíleně jsme si vybrali hotel stranou ruchu městečka - večer tu byl klid,žádný hluk od silnice,měli jsme pokoj v hlavní budově s výhledem na hory - tudíž večer pouze cikády řvaly jako k...:-))))

Hotel doporučuju těm, komu nevadí chodit denně 400-500 m krásnou procházkou s výhledem z kopce na moře, kolem malé minizoo v hotelové zahradě - oslíci, želvy, kozy.. pěkné zpestření pro děti).

Určitě ale není vhodné pro méně pohyblivé osoby - všude plno schodů, nám to tedy nevadilo,ale pro někoho to může být v tom horku velký problém.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Výborný 4 hvězdičkový standart, perfektní výběr ... čerstvá zelenina,ovoce,plno salátů,sýrů - i kozí ,feta, maso (kuřecí,jehněčí,krůtí,vepřové,hovězí -- pečené,grilované,kebab, v marinádách),každý den jiné dobroty + řecké speciality, plno výborných příloh od klasických (hranolky,krokety,gratin.br.,rissota,kuskus,dušená zeleninka - výborná byla dušená brokolice s bešamelem nebo kapustičky polité máslem,polévky někdy malinko slanější,ale sami si ji dochucujete zavářkou,bylinkami,olivovým olejem,chilli -- všeho bylo dostatek,tzaziky,olivy... a zaujalo mě, že plno jídel bylo na popisku označeno přeškrtnutým klasem, tudíž (nás se to netýkalo) ale člověk držící bezlepkovou dietu si tu musel připadat jako v ráji.-)

no a sladkosti na závěr každého jídla byli tradičně bezkonkurenční - baklava,pudinky,dortíčky,palačinky s řeckým jogurtem,nutelou,ořechy,medem,mňam....zmrzlina,hned bych si teď zase něco dala a to jsem nemohla dopnout kalhoty před odletem domů:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel zrovna slavil 40 let v byznysu - měli to tam všude napsané, pokoje klasicky zařízené,čisté,každý den úklid + vyměněné lůžkoviny a ručníky,klimatizace super,bez ní by jsme se asi ani v září nevyspali,teploty byly okolo 30 C.

Hodně jsme využili bazény s mořskou vodou. Vnitřní bazén v Imperialu byl zavřený,ale to nás vůbec nemrzelo.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž vlastní tento hotel nemá, chodíte dolů na veřejné, lehátka platíte,vždy jsme ale našli místečko, někdy jsme tam byli k večeru i sami.Všude písek,pozvolný vstup do vody nám vyhovoval,máme malé dítě ,takže spokojenost! Voda křišťálová a od 4.-11.9.kdy jsme tam byli neskutečně vyhřátá,takže i já jsem neměla problém vlézt do vody...občas velké vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Krásný výhled na moře i na městečko Hersonissos máte jako na dlani.

Zahrada okolo hotelu je udržovaná,zelená,plná palem a květin.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Odjížděli jsme spokojení,odpočatí,nakrmený a nadopovaný řeckým sluníčkem.SUPER!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání