Napsat recenzi

Bylo nám tam dobře !

Recenze hotelu Iro Hotel ** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 288x
Recenze se líbila: 305 čtenářům
Fotografie: 23
Videa: 0
Komentáře: 5
  • pohled na rušnou hlavní řídu pohled na rušnou hlavní řídu
  • pohled na moře z terasy, je opravdu kousek od hotelu pohled na moře z terasy, je opravdu kousek od hotelu
  • pohled na bazén ze "dvora" pohled na bazén ze "dvora"
  • jedna z pláží pobřeží Hersonises jedna z pláží pobřeží Hersonises
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • pohled na rušnou třídu Hersonises pohled na rušnou třídu Hersonises
  • jedna z pláží jedna z pláží
  • další pláž u promenády další pláž u promenády
  • dvojpostel na pokoji, my měli mini balkon. Nám ale stačil. dvojpostel na pokoji, my měli mini balkon. Nám ale stačil.
  • pohled na pokoje s výhledem na bazném. Kolem stěny hotelu IRO a Thalia. Zde může být asi klid. pohled na pokoje s výhledem na bazném. Kolem stěny hotelu IRO a Thalia. Zde může být asi klid.
  • pláž na Chrisi island, kam se jezdí z přístavu Iaepetra pláž na Chrisi island, kam se jezdí z přístavu Iaepetra
  • slepá ulička mezi hotely Sergio a IRO slepá ulička mezi hotely Sergio a IRO
  • pohled z terasy pokoje dětí pohled z terasy pokoje dětí
  • pohled na kontejnery a boční ulčiku pohled na kontejnery a boční ulčiku
  • pláž na Chrisi Island pláž na Chrisi Island
  • Zátoka s písečnou pláží poblíž tobogánů Zátoka s písečnou pláží poblíž tobogánů
  • pohled na společnou terasu 4 a 3 lůžkového pokoje v posledním patře hotelu pohled na společnou terasu 4 a 3 lůžkového pokoje v posledním patře hotelu
  • pláž Matala - jeskyně pláž Matala - jeskyně
  • jedna z mnoha menších pláží - písčítá, krytá skalami jedna z mnoha menších pláží - písčítá, krytá skalami
  • další z mnoha pláží další z mnoha pláží
  • pláž Matala - pohled z jeskyní pláž Matala - pohled z jeskyní
  • jedna z větších pláží na pobřeží Hersonises jedna z větších pláží na pobřeží Hersonises
  • pohled z terasy a společnou uličku mezi hotely Sergio a IRO pohled z terasy a společnou uličku mezi hotely Sergio a IRO

Hotel je situován vchodem k hlavní třídě, kde je neustále provoz a večer je tam tedy velmi živo. Pokoje jsou čisté, k dispozici je hotelový bazén se sladkou vodou. V pozadí krásné pohoří. Personál je mílý a vstřícný. Klimatizace je za příplatek (my ji něměli). K moři kousek, pláží je tam dostatek a různé typy. Kuchyně výtečná. Příjezd bez problémů, odjezd s menším zdržením, ale nic dramatického. Cesta tam i zpět naprosto v pohodě. Na hotelu je výtah, ale jen někde, jinak je tam pomerně dost schodů. Pozor na to, pokud je vás pět. My měli pokoje rozházené a docela nás to štvalo. Předběhli nás rusové, kteří měli pokoje 2 + 3 na stejném patře. V suterénu jsou ještě samostatné toalety a sprchy, což byla výhoda vzledem k situaci kolem jejich WC a společnou sprchu jsme využili poslední den, kdy jsem odevzdali klíče od pokoje v poledne, ale odjížděli až večer.

Ubytování  průměrně (4/5)

Jak jsme napsali, my měli dvoulůžkový pokoje ve 2 patře. Byl čistý, úklid vyjma neděle každý den. Pokoj malý, ale nabízel vše, co jsme potřebovali. Sprcha zastraralá, ale problém s ní nebyl. Koupelna nám během pobytu vyhovovala. Postele měli kamenný základ, na nich dvě docela tvrdé matrace, ale spalo se nám na nich dobře. Přikrývka i prostěradlo, vše čisté, rovněř osušky i ručníky byly řádně měněny. V tomto ohledu si nemůžeme na nic stěžovat. Pokoj dětí byl sice třílůžkový, ale společná dvoulůžková postel byla netypická a nebyla dostatečně velká pro dvě dospívající dcery. Syn měl samostatné lůžko. Děti byly ubytovány ve střešním apartmánu, kde bylo docela horko, ale klimu jsme neplatili a ani nebyla na konci srpna potřeba. Terasa byla však společná s protějším pokojem, který byl čtyřlůžkový! Navíc děti byly až v 5. patře a bylo to pro nás trochu otravné, ale co se dalo dělat. I přes tento menší problém se nám ubytování a pokoje líbili.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Ke stravování nemáme absolutně žádné výhrady. Měli jsme polopenzi. Stravování probíhalo v protějším hotelu Sergio, kam docházeli i hosté s all inclusiv z tohoto hotelu a zřejmě i ze zadních apartmánů, které byly na konci ulice. Strava pestrá, výběr ze všeho možného. Jak sladkosti, zelenina, saláty, (i těstovinové) tak večeře chutné a to teplé i studené. Každý večer polévka (jedl jsem je jen já - průměr, my vaříme lepší polévky). Ráno byly vždy u pultu kde se připravovalo teplé jídlo nějaké jiné druhy jídel. Palačinky, milosti, lívance, grilovaná zelenina i maso, ryby, vše bylo čerstvé a nikdy nám po jídle nebylo špatně. V tomto směru to bylo opravdu vynikající. Nemohu srovant s jinými letovisky, kromě Chorvatska a s tím to bylo srovnatelné. Také k večeři bylo na výběr mnoho jídel, moučníků, pudinků, ovoce i zmrzlina. My s polopenzí jsme k večeři měli pouze vodu, která se moc nedala pít, ale nebylo na výběr. Jedině si pití platit a to jsme nechtěli. Pivo se tam pít opravdu nedalo, víno jsem nechutnal, mám raději to své. Poslední den se k nám personál zachoval velmi mile a po našich intervencích nám poskytli večeří grátis, jelikož jsme si ji při půlnočním příjezdu nevybrali a cestovka nás o této variantě neinformovala. Za to mají u nás velké poděkování.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Pro nenáročné klienty naprosto dostačující. Personál velmi milý, bohužel bez znalosti angličtiny nebo ruštiny jste v úzkých. My s tímto problém neměli. Bazén čistý, lehátek dostatek. Bazen společný i pro hosty sousedního hotelu Thalia. Toalety také čisté (i ty společné - tedy pro všechny hosty - ne společné bez rozdílu pohlaví). U receprce biliár za 2 eura. Hotelový bar a na recepci wi-fi fungovalo dobře, navíc se dalo připojit na pokoji i k hotelu Sergio (heslo k dispozici na jejcih recepci). Toletního papíru byl dostatek a jak jsem už jednou psal, ručnky u osušky se měnily často-každý třetí den. Úklid byl také prováděn denně mimo neděli. Postele byly vždy ustlány. V tomto směru nelze hotelu nic vytknout.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláží bylo po celé šíři mestečka Hersonisech opravdu hodně. Různé mini plážičky, kde bylo hodně lidí (na těch písčitých) a málo na těch kamenitých. Vždyj sme byli někde jinde a nikdy nebyl problém. My měli vlastní deku i osušky a vždy jsme si nějaké místo našli. I v poledne. Směrem k východu je pak spousta placených atrakcí, mini aquapark zdarma pro děti. Hezká písčitá zátoka s pozvolným vstupem do moře. Někde kemeny i pod hladinou a pozor na odrané nohy. Někde dělaly skály pod vodou velké vlny a my jsme si těchto vln užívaly plnými doušky. Doporučuji pak návštěvu ostrova Chrisi Island - řecký karibik. tam je to fakt super, přeprava lodí stojí však 25 euro na osobu. My měli slevu jako rodina. Dále pak pláž Matala na jihu ostrova, dke jsou v pískovcové skále jeskyně. Prohlídka za 2 eura, děti zdarma. Po cestě na Matalu spousta památek (např. Faistos)

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu bylo hodně rušné. Jedná o velmi živé město, kde to začíná žít po 22 hodině. nic pro spáče. I když jsou pokoje situovány do malé uličky mezi hotelem IRO a SERGIO, jsou při otevřeném okně slyšet všechny zvuky motorek, skůtrů, čtyřklek a aut. Také sem tam nějaký ten zpěv z ulice. Pokud by měl někdo klimatizaci (za denní příplatek 6 euro), mohlo by zavřené okno tento z¨hluk ztlumit. My ji nevyužili a tak jsem museli tento hluk snášet. Co jsme nedospali přes noc, dospali jsme na pláži.

Co nám však nejvíce vadilo, byl nepříjemný hluk z převážejících se kontejnerů k hlavní třídě. V této ulčice byly asi 4 kontejnery, které byly společné pro oba hotely a vyvážely se tedy denně. Nevím proč to personál chystal mezi 04:00 - 05:00 hod. Nás vždy tento poměrně silný hluk vzbudil. První den mě to připomínalo neplánovaný útok dělostřelecstva nebo plánovaný odstřel v kamenolomu. Pak jsem usnul až nad ránem a celý dem jsem byl jako po noční směně. Pokud si půjčítě auto, není problém ho zaparkovat na konci uličky, kde bylo vždy místo. Autopůjčoven tam je sposuta a je z čeho vybírat.

Na hlavní třídě je spousta obchodů, supermarketů, bankomatů, autopůjčoven, diskoték, lékáren, cukráren, prostě vše na co si jen vzpomenout. opravdu to tam žije.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkově jsme byli s dovolenou a hotelem spokojeni. Pokud bych měl jet ještě znovu do Hersonises, vybral bych si klidnější místo, ale proti hotelu jako takovému nic nemá. Jeho služby byly dostačující a nám to vyhovovalo (jen ty kontejnery).

Hotel také nabízí tři pokoje (jsou nad sebou), které mají výhled na bazén, ale výhled z těchto pokojů nic moc. Předpokládám však, že je tam větší klid.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kent: socky???? - 3. 9. 2017 16:35

Pravděpodobně nemáte nouzi i finanční prostředky vy z "horních 10.000". Než abychom platili lehátka,půjčili jsme si vozidlo a jezdili po ostrově. Asi neumíte číst. Pláž Matala a Ostrov Crissi. Takže laskavě mlcte než psát debilní komentáře Jarm"y*"lo. Zkuste si tam letět a platit za 5 dospělých. K čemu tedy lehátko? Nebudu se válet u moře jako vepř. To možná máte ve zvyku vy. reagovat

Jarmila: Řecko - 9. 9. 2017 17:28

Prosím, alespoň pište slušně. Tak jste se projevili jaká jste skupina a děláte Česku ostudu. reagovat

Kent: Re: Řecko - 9. 9. 2017 20:37

Recenzi jsem napsal slušně a na d.......í komentář odpovídám jak se patří. Vy asi nechápete, že ne každý jezdí k moři jen proto, aby se lehnul jak vepř na lehátko a 8 hodin se tam válel jen tak. My jezdíme (létáme) k moři taky proto, abychom se v něm koupali. Z té doby co jsme byli na plažích, jsme více jak polovinu času strávili ve vlnách. Takže si nechejte řeči o českých sockách pro sebe a nebudu psát neslušně. Reagujete jen na jednu větu z mé recenze, tak se nemůžete divit, že mne to zvedá ze židle. reagovat

Jarmila: Řecko - 10. 9. 2017 13:14

Pane Vy si odporujete ve svých odpovědí i recenze. V pokoji bylo horko, ale klimu jsme neplatili, voda se nedala pít, ale placenou jsme nechtěli. Tak příště na Macháč. Tam si vezmete bandasku z domu. reagovat

Kent: Kdo chce na Mácháč? - 11. 9. 2017 16:41

Dámo, celý váš problém tví v tom, že (z toho co píšetea a z čeho mne tady osočujete) jste zvyklá vyjet si k moři, hodit kopejtka nahoru na pláži, nechat se obskakovat černejma gentlemanama (jako to bývá u blondýnek zvykem) a válet se na pláži jako ten vepř. Já jsem tedy podle vás "socka" co na klimatizaci nemá, vodu raději nepije aby neutratil, a lehne si raději písku na deku, aby nemusel utrácet za lehátko. Přes to všechno, jsme si dovolenou parádně užili a řeknu vám, nehledě na to, že nedisponuji neomezeným kontem, jsem rodině dopřál výbornou dovču. Opravdu nemám na to abych vypláznul za pobyt 60 litrů a dalších 40 litrů tam utratil za kokotiny, které k pobytu u moře nepotřebuji, Půjčili jsme si vozidlo a zejli kam jsme chtěli a bylo to skvěle. A o to hlavně na dovolené jde. Někdo holt ty "love" má, já se musím psotarat především o rodinu. A bezhlavně a nesmyslně utrácet a dělat týden ze sebe "haura" a po příjezdu domů se chodit pást, to se mě opravdu nechce. A na Mácháči jsem byl a je tam stjeně draho, jako v cizině. Každý utrácí za to, na co má. Vy máte na lehátka, na klimu, zajdete si na kafíčko, prostě pohoda, cigárko, drink....., Já to raději investuji do rodinné pohody. Holt od toho je každý člověk jiný a má tudíž i jiné nároky na dovolenou. Dál se už s vámi odmítám bavit, protože to absolutně nemá smysl. Vy jste si mne zaškatulkovala jako "socku" já vás jako.....nebudu to zde psát a urážet vás. Sbohem reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání