Napsat recenzi

ANI NEURAZÍ, ANI NEPOTĚŠÍ.....

Recenze hotelu Cretan Seaside Boutique Hotel (ex Sunshine Seaside) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 617x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový názor na dovolenou v tomto zařízení je ten, že je možné, aby zde byl klient velmi spokojen, ale jen v určitých apartmánech a bez stravy. Fotogalerie je jediná pomůcka, jak si komplex představit, ale neprozradí všechno.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pěkné apartmány v čistě udržovaném, romantickém prostředí, nenáročně, ale dostatečně v ybavené. Podlaha - umyvatelná a čistá dlažba bez krytin, umísti-li vás však personál k blízkosti bazénu, místního baru a restaurace, nebo sousedící vily majitelů, máte o nepříjemný hluk od cca 8,00 do pozdních nočních hodin postaráno. Klimatizace za 7 eur /den nutná. Elektro nebo chemie proti komárům nutné, ale v tom případě zbytečně nevětrat.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Zaplatila jsem si program all inclusiv a očekávala jsem běžnou úroveň tohoto svého výběru. Skutečnost však byla šokující. Za all inclusiv by to označil pouze provokatér. Zbytečně vyhozené peníze.

Snídaně značně omezené, každý den stejné, vybrané nejlevnější produkty, po 3 dnech už jsem ji raději vynechala.

Obědy bez polévky, něco od masa, které nejspíše připravuje vyvařovna s mizernou úrovní, zelenina - rajčata, hrášek, mrkev, zelené okurky, salát. Přílohy - těstoviny, brambory a rýže.

Po celou dobu pobytu žádné ovoce, pouze meloun a jeden druh kompotu.

Jednoduchý jeden druh zákusku nebo buchty.

Délka pultu, na který se celý tento mizerný výběr vešel, vč. sad talířů, příborníku a automatu na nápoje cca 6 m.

Od 8 - 22 hod. nápoje, druhy alkoholu omezené, bez alko koktejlů ( př.mochito vám připraví za 7 eur), ale nic si nesmíte odnést k bazénu nebo na pokoj. Když přicestovala jeden den početnější skupina rekreantů, tekly z automatů pořádně vodou říznuté nápoje. Technická (?) závada odstraněna po mé připomínce až druhý den.

Žádné zmrzliny, denně nějaký růžový nebo jinak barevný krém.

Po pár dnech jsme se na jídlo vůbec netěšili.

U jídel bylo mezi spolurekreanty nejčastější téma hovoru" otřesné jídlo".

Nachytala jsem se na recenzi 9,4 FANTASTICKÉ, která byla pravdou asi v minulých letech. V tomto komplexu nejlépe bez stravování nebo vůbec.

Fakt, že je zařízení "jen" 3*** neomlouvá, mé zkušenosti s 3 hvězdami ,byly vždy v minulosti nesrovnatelně lepší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Úklid častý, personál milý, vybavení společenských částí průměrné.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Přes svoji nešťastnou volbu tohoto zařízení, nádherné moře, písčité pláže s pozvolným vstupem do vody, romantické a příjemné. Za slunečník a lehátko u moře se platí - 2 a 3 eur. Chcete-li více lehátek, máte slevu.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí odpovídá příjemně rušnému letovisku, komlex je umístěn tak, že vás vzdálená hudba letních párty neobtěžuje, naopak. Spodní apartmány jsou však v blízkosti rušné frekventované cesty.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

V kombinaci s krásným a čistým mořem, které je blízko, to ušlo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání