Napsat recenzi

Tak trochu zklamání

Recenze hotelu Cretan Seaside Boutique Hotel (ex Sunshine Seaside) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 744x
Recenze se líbila: 374 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled ze dveří-do zdi
pohled ze dveří-do zdi
  • ložnice bez okna ložnice bez okna
  • pohled z balkonových dveří pohled z balkonových dveří

Před odjezdem jsem četla recenze,nebyly moc příznivé,věřila jsem že to bude dobré.Bohužel pravdivé byly recenze.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování -studio,pohled ze dveří je do bílé zdi,ložnice bez okna,druhý pokoj má balkonové dveře do dvora,s výhledem na další studia či aportmány.Na přespání stačí,ale posedět venku třeba večer to určo né.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravu jsme měli all inclusiv.Jídlo se dováží,takže dle slov dalšího rekreanta nejteplejším jídlem k večeři bylo OUZO.Mleté maso na X způsobů,dvě omáčky,jedna červená,druhá hnědá,žádná řecká specialita.Z příloh hranolky,těstoviny.Ovoce -dva druhy melouna,pomeranč a jablko.O stravě all inclusiv jsem měla zcela jiné představy,zmrzlina byla jen půl hodiny v inclusivu,jinak za poplatek

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Zařízení pokoje jednoduché,ale na přespání stačilo,výhoda byla lednice.Co třetí den převlékaly lůžka a vyměnily ručníky,každý den byly vyneseny odpadkové koše.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž byla kousek od ubytování,trochu rušnější,písčitá,pozvolný vstup do moře,lehátka a slunečníky za poplatek

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Comfort Irene Village je z jedné strany u rušné hlavní cesty,je kousek do centra,kde je dostatek vyžití pro mladé.Obchůdky jsou nedaleko

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nepatřím mezi náročné klienty,ale po pravdě byla jsem dost zklamaná.Dost na tom že poprvé na dovolené nám pršelo a bylo ošklivo 2 dny.Zklamalo mě ubytování a strava.Za počasí jistě nikdo nemůže,ani práce delegáta nás mnoho nenadchla.Uvítací schůzka trvala jen pár minut,a nic moc jsme se nedozvěděli,pouze to pokud bychom něco chtěli vědět bývá večer na baru(nebyl tam ani jednou).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 31 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání