Napsat recenzi

Irene village

Recenze hotelu Cretan Seaside Boutique Hotel (ex Sunshine Seaside) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 545x
Recenze se líbila: 386 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Irene village apartmán Irene village apartmán
  • prostředí hotelu prostředí hotelu
  • bazén bazén
  • místnost s jídlem místnost s jídlem
  • pokoj s kuchyňkou pokoj s kuchyňkou
  • pláže v blízkosti a výhled do okolí pláže v blízkosti a výhled do okolí

Resort Irene village leží na okraji města Hersonissos - vše je dostupné - pláž, vodní park, centrum města.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování na velmi dobré úrovni - prostorné a čisté. Byly jsme ubytovány v apartmánu s výhledem na moře i na kopce. Skládal se ze dvou místností, koupelny s WC a dvou teras. V jedné místnosti kuchyňka s vařičem, lednicí s malým mražákem, částečně vybavená (skleničky, hrníčky, talířky, příbory, pánev, větší a menší hrnce a konvička na vaření čaje, příbory, ostrý nůž, otvírák na víno a konzervu). Dvě postele byly umístěny zde v kuchyňce a pak manželská postel ve vedlejší místnosti. Koupelna malá, ale dostačující. Na terase útulné posezení, na druhé terase sušák na prádlo. Každý den byly vytřené podlahy a vynesený koš, obden výměna ručníků a každý 3 den výměna ložního prádla. Toaletní papír doplňován každý den.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

snídaně se skládala vždy ze šunky, tvrdého sýra, rajčat, okurků, bábovky, čajového pečiva, 3 druhů marmelády, medu, margarínu, vejce na tvrdo a 3 druhy chleba, k pití káva, čaj, mléko, ovoce pomeranče a jablka, dvakrát za pobyt jsme měly párky a jednou obdoba balkánského sýra. Obědy dovážené - dva druhy příloh - těstoviny, brambory, hranolky, rýže, špagety, dva druhy masa (kuřecí, vepřové, skopové, ryby) vždy buď zapečené těstoviny, nebo něco na styl vaječné omelety, pizza nebo zapečené brambory, dva druhy omáček na špagety, kečup, hořčice něco jako majonéza, tzaziki, zeleninový salát, olivy, bramborový nebo tuňákový salát. Jako sladkost buď studeny puding, želé, nebo nějaká buchta, červený nebo bílý meloun. K pití po celý den káva, čaj, voda, soda, kola, sprite, orange, citron. limonáda z automatu. Z al. nápojů červené a bílé víno, pivo, brandy a ouzo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

v hotelovém komplexu je bazén, který ovšem není moc pro malé děti - hloubka od 0,80 cm do 2,70 se rychle svažuje. V okolí bazénu lehátka - vždy když jsme chtěly jsme našly místo. K zapujčení společenské hry, knihy ( i české). ´Personál usměvavý a ochotný. Animační program jsme měly dvakrát za pobyt - pro děti slabý - volejbal ve vodě, kde hrály i ostatní návštěvníci hotelu (20 - ti letý) tudíž pro naše 6 dítě nevhodné. Pro dospělé byl animační program zábavný. Delegátka ochotná a super. V hotelu klimatizace za poplatek 8 euro a rovněž tak i trezor.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

pláž je od hotelu opravdu kousíček - cca 150 m přes cestu, která se dá v pohodě přejít. Neměly jsme problém. V okolí je více pláží s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky za poplatek, na pláži plavčík, sprcha. Pláž čistá a voda teplá

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

´Hotel je cca 150 m od supermarketu a cca 400 m od centra města s množstvím obchůdků. Možné krásné procházky kolem moře s řadou taveren a na druhou stranu pak pustinou k další krásné pláži. Byly jsme v kopcích nad hotelem, kde je krásný výhled na moře a na Hersonissos.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Po přečtení recenzí jsme měly obavy, co nás čeká. Ale byly jsme spokojeni a vrátily bychom se sem klidně znovu. Kréta je krásná, lidé jsou ochotní a majitelé hotelu také. Jídla bylo vždy dostatek a vždy se dalo vybrat. Snídaně by se mohly trochu měnit, ale vždyť doma si člověk zase tak nevychystává :-) A na tu krátkou dobu, co tam člověk stráví si může dát každý den něco jiného, pokud si nenaloží od všeho trochu (jak to tam většina hostů dělala) ale jen jeden druh. Byly jsme spokojené a to jsme tam strávily 11 dní!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání