Napsat recenzi

U mě dobrý!

Recenze hotelu Azure Mare Hotel (ex Amuse) *** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 285x
Recenze se líbila: 377 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prožila jsem zde velmi hezkou dovolenou. Předesílám, že jsem velmi nenáročný klient. Nikdy nejezdím do luxusních hotelů a tento odpovídal mým možnostem. Bylo to již koncem září, takže pláže nebyly přecpané, hotelová jídelna rovněž ne. Počasí nám přálo, moře teplé. Bohužel vedlejší diskotéka zazdívá všechno pozitivní.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

hotel byl čistý, vše fungovalo, rozbitý fén mi vyměnili okamžitě, velká televize, luxusní výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

žádný luxus, občas jídlo studené, vždy se dalo vybrat a nikdy jsme neodcházeli hladoví, příp. znechucení. Při plné obsazenosti hotelu je asi opravdu jídelna malá. Dostatek zeleniny, pro milovníky tzatziků a řeckého jogurtu s medem ráj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

hotel skutečně neodpovídá deklarovaným čtyřem hvězdám, personál velmi milý, vstřícný a usměvavý. Bazén nestojí za řeč, také jsem tam za celý týden nikoho neviděla. Na terase a na polštářích je příjemné posezení při večerním drinku. Animační program žádný.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

skvělá je vzdálenost od hotelu, takže si můžete chodit pro drinky i během slunění. Ostatní z 200 m vzdálených hotelů nám tiše záviděli. Pláž je úzká a přecpaná zpoplatněnými lehátky, ale vzhledem k tomu, že písek je stále vlhký, stejně bych na hadru neležela. Vstup do vody není vhodný pro starší a méně pohyblivé lidi, dost to tam klouže, musíte si najít cestičku, kudy do vody. Moře překrásné, průzračné s mnohými útvary pro šnorchlování

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Již zmiňovaná diskotéka je fakt brutus! Jeden večer začínali s produkcí až o půlnoci a jede denně do pěti do rána. Někteří chlapi ze zájezdu tvrdili - když spím, tak spím.... ale já jsem toho moc nenaspala. Zavřené dveře na balkon, špunty v uších a přesto se vše chvěje dunivými rytmy.

Městečko je prima, hodně obchodních příležitostí, všudypřítomná kouzelná vůně řeckých produktů - oleje, mýdel, koření.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Za mne spokojenost, nebýt vedlejší diskotéky. Pokud vám hluk nevadí, doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání