Napsat recenzi

dovolenou jsme si nakonec užili,ale již nikdy s WORLD travelem!!!

Recenze hotelu Armava Hotel ** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 841x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vzhledem k tomu, že jsme si původně tento hotel nevybrali, CK World travel nám po příletu oznámila, že bydlíme na úplně jiném konci Kréty, jsme nakonec dovolenou užívali i přes naprosto nepřijatelné chovánií CK.Jen pro ostatní klienty,až budou vybírat Ck, tak World travel nééé.Ck nás ubytovala naprosto jinde,než jsme si objednali dovolenou, měli jsme vybraný hotel na písečné pláži, hvězdy 3 +,v tichém prostředí.Výsledkem bylo jedno z nejrušnějších letovisek na hlavní ulici.Po telefonátech do Ck nám pan Suta oznámil, že je na fotbale a problém se bude řešit zítra, další telefon panu Sivákovi proběhl ve stejném duchu a vyýsledkem bylo, že jsm na rozdíl od klientů CK Jihospol nebyli přestěhování a jako kompenzace nám tedy byla nabídnuta klimatizace v hodnotě 50 eur zdarma. Jednání CK je naprosto příšernéé!!!. JINAK BYLA NAPROSTO ÚŽASNÁ DELEGÁTKA DANIELA APOSTOLAKI. Neměla chybu,nejlepší, co jsme kdy měli.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj byl malinký,teplá voda tekla pouze cca od 10 hodin do 22 hodin.a to denně!!! V noci byl v pokoji klid, protže jsme měli okna do poměrně pěkné zahrady s bazeném s výhledem na moře.Pokoj byl poměrně vybydlený.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Najíte se,ale o výběru jídla se nedá mluvit, snídaně stejné každý den, k večeři ny výběr ze dvou jídel, jedno vegetariánské, druhé masové, často byla universální hnědá omačka - UHO, asi je známá po celém světě, o řecké kuchyni se nedá mluvit ani náhodou. Chodili jsme se dojídat do taveren.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

K hotelu patřila pěkná zahrada a poměrně velký bazen. Personál byl skvělý, milý, ochotný. Bohužel k základnímu vybavení nepatří lednička, je za poplatek 5 euro a mají jich málo , dobré , že...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je naprostá katastrofa, je sice blízko, nicméně jde o maličkou písečnou pláž s kamenitým vstupem do moře,přímo hlava na hlavě, hrůza. Krásná pláž byla cca 20 minut od hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Pro lidi, kterí mají rádi hluk a hluk a chaos ideální. Pro ty, kdo hledá klídek nedoporučuji.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Po počátečním naprostým naštváním, zklamáním, kdy měl člověk chut sednout do letadla a jet domů, jsme si dovolenou užili, řekli jsme si, že jakou si jí uděláme,takovou budeme dovču mít, ale sem vícekrát nejdeme a s CK World travel ano k vratům a zpátky....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání