Napsat recenzi

Village-hrůza

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 585x
Recenze se líbila: 514 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Tak tohle byla ta písečná a oblázková pláž dle slibů cestovky. Tak tohle byla ta písečná a oblázková pláž dle slibů cestovky.

Celkový dojem byl katastrofální,90% poláku a vše se točilo kolem nich, vše v polštině i animační programi pro děti a jen dva za celý den,děti hladověli v odpoledních hodinách,na baru smrad a špinavé skleničky,moře velmi daleko 2500m a málo místa,kameny a ježci.Jediný co si tam člověk užije je večerní promenáda městem.Jinak jsme byli celou dovolenou otrávení a znechucení.Nedoporučuju nikomu a už vůbec né rodinám s dětmi.Je to dost daleko od moře a doprava nefunguje tak jak má.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj se nacházel dost daleko od recepce a pěkný kopec jsme museli šlapat,dále uklízečka si moc velkou práci nedala,staré ručníky celý týden,pouze ustláno,postele se špatnou matrací a přistýlka typu kovové postele jako v kriminále,koupelna hrůza.A balkón-ten ušel ale,bohužel jsem něměla výhled dle slibů cestovky,ale do zdi.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Na to,že jsme měli ALL Inclusive,tak nic moc,celý týden dva druhy ovoce-meloun a pomeranč,snídaně pořád to samé,obědy docela ušli a dezerty katastrofa,pouze celý týden dvě buchty a jeden řez a klepající se rosol či puding-podotýkám bez chuti.Večere pořád dokola hranolky a něco k tomu.Saláty nic moc,celý týden zelenina jen okurka+rajče+paprika.Jinak během dne nebylo zajištěné občerstvení,pouze v 16 ho malý kousek jakésy piškotové buchty-velmi suché.Takže děti měli hlad.Zmrzlina puze u oběda a večeře.Místní méko,není mléko,ale voda obarvená na bílo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu nic moc,služby byli obyčejné,poze masáže a jednou cvičení u bazénů,posilvna v katastrofálnim stavu,animační programi téměř žádné a jen v polském jazyce,skoro všechno se odehrávalo i ranní vítání u bazénů v poském jazyce.Personál byl v jídelně milý,ale na barech u bazénů-neochota.Hlídání dětí žádné.Jediné co bylo v pořádku byly bazény a tobogány,ještě že tam byli,jinak bych asi odjela domů na svoje náklady.Děti si aspoň užili tam když né u moře.Dávám tři hvezdičky,ale jen těm bazénům.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Všude skalnatý povrch,sice výhled od bazénů na moře,ale jinak nic zajímavého.Do města pouze taxíkem,procházky nejsou možné,jelikož je hotel až ůplně na hoře ve skalnatém povrchu a cesta se táhne dlouhými zatáčkami,takže ve téměř 40stupňích se nedá nikam chodit.a Děti to nemůžou ujít pěšky.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Můj celkový dojem je takový,že ho ani nemůžu napsat,jelikož nechci být sprostá,ale štve mě jednání cestovek,když slibujou hory doly a ono to tak není.Myslím si že spousta lidí šetří na dovolenou aby si jí patřičně užili, myslím za dost velké peníze a pak jsou zklamaní.Radši budu sedět doma na zadku a za ty nehorázný peníze co to stojí si nechám udělat bazén.A nemusím jezdit kvůli tomu do tramtárie.A když jsme odjížděli tak jsme ani nedostali snídani nebo alespoň balíček i když jsme měli zapalcené all inclusive na 7 dní,takže děti jeli hladové,museli jsme jim kupovat jídlo na letišti.Od 06 hod až do 8hod.No prostě kastrofa!!!!!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání