Napsat recenzi

Převážně příjemná dovolená

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 408x
Recenze se líbila: 490 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Sluníčko, moře, příjemné prostředí - to asi nakonec zůstane v paměti a překryje drobné mušky

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Zapomeňte na čtyřhvězdičkový hotel (měřeno evropskými standarty)!!! Spíše se jedná o lepší ubytovnu s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou vybaveny obyčejným nábytkem, starou malou televizí, u sprchového koutu chybí jakákoli zástěna či závěs, světlo na mimořádně malém sociálním zařízení zajišťuje jedna jediná žárovka v objímce klimbající se na kousku kabelu omotaného izolačkou... na druhou stranu máte ze všech pokojů výhled na moře nebo bazén, povlečení je čisté, úklid a výměna ručníků se provádí pravidelně. První dojem byl hrozný, když si ale postupně uvědomíte, že na pokoji většinou jen přespáváte, dá se to přežít

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídelna je příjemná, můžete jíst v budově nebo na terase. Stravování All inclusive je na vysoké úrovni. Podle mně bylo vždy z čeho vybírat, zastoupena byla jak klasická evropská kuchyně, tak i místní speciality. Možná se mohly častěji objevit mořské plody. Vždy bylo dost masa, příloh, salátů, ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel má celkem dobré sportovní zázemí ale .... K dispozici jsou dva tenisové kurty, je na nich ale prověšená síť a poničený podklad, kurty byly zapadané listím. Na pinkání ano, na tenis neeee. Hotel má dva pingpongové stoly a k nim dvě zoufale poničené pálky. Hotel má zdarma biliár, chybí ale tři koule, hotel má k dispozici šipky s terčem. Terč je celkem OK, šipky opět katastrofa. Je to prostě takové řecké, je to tam, ale používat to moc nejde.

Personál je dobrý (na řecké poměry vynikající), uklizečky uklízí, obsluha v jídelně chystá stoly a doplňuje jídlo, vše funguje. Pouze obsluha v baru u bazénu nestíhá. Ne že by se chlapec nesnažil, ale sám nemá šanci, umývat a doplňovat kelímky, doplňovat nápoje, obsluhovat... Nevím jak to půjde zvládat v plné sezóně. Bary jsou dva (u každého bazénu jeden), otevřen byl pouze jeden

Příjemně mně překvapila slaná voda v bazénech. Kromě dvou velkých bazénů, jsou k dispozici i dvě brouzdaliště (jedno s klouzačkami pro malé děti) a pak dvě velké klouzačky a jeden malý tobogán (ten byl mimo provoz). Animační programy neoslnily, ale ani nezklamaly. Velmi kvalitní aerobní činnosti (pilates, jóga, vodní gymnastika) vedla polka Magda, ale i ostatní zábava celkem šla. Dětské programy nehodnotím, byli jsme bez dětí, tak opravdu nevím

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

K pláži a moři je to asi kilometr z kopce (nahoru je to delší :). S dopravou pomůže místní "bus" což je větší auto pro šest osob, Dá se to ale jít v pohodě pěšky. Jedná se o pláž u partnerského hotelu, takže se tam můžete nejen koupat, ale i najíst či napít zdarma. Lehátek i slunečníků je dost (v červnu) a jsou také zdarma. Moře je kamenité, místy jsou upravené písčité pláže. Za výhodu považuji, že se můžete buď povalovat v klidnějším prostředí u bazénu svého hotelu, nebo si vybrat živější prostředí u moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel i celá oblast je krásně zelená a rozkvetlá. Zelené palmy, olivovníky, rozkvetlé ibišky, to vše zpříjemňuje dovolenou. Do centra je to cca kilometr a narazíte tam na spousty obchůdků a taveren kde to žije dlooho do noci.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Naše dovolená splnila svůj účel. Odpočinuli jsme si v příjemném prostředí a víceméně jsme si to užili. Všechny významnější problémy jsem popsal výše i níže :)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání