Napsat recenzi

Aqua Sun Village (= Eri Sun Village)

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 495x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Pozor na to! dva názvy, ale jenom jeden hotel! Je to stejný majitel, který zřejmě asi Aqua Sun Village koupil a přejmenoval na Eri (jeden hotel Eri Beach už měl)

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Na čtyři hvězdičky rovnou zapomeňte!!! Pokoje malé, koupelna s plísní, okolo splachování WC vybouraná díra, nábytek oprejskanej, TV z dob krále císaře pána a pouze s ruským a německým programem (naštěstí bylo zrovna MS v atletice). Pokojový servis hrůza děs - ručníky vyměněný za týden 1x (a to jsem si o to musel požádat), ložní prádlo ani jednou a podlahu podle mě vytírali naposledy v červnu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídla dost - o tom žádná, sice pořád téměř to samé, ale vždy jste si něco našli. Problém byl ta kultura stolování. Špinavé ubrusy a personál, který nestíhal. Ještě tak doplňovat jídlo to jo, ale sklízet? čtyři lidi na cca 50 stolů? neměli šanci. Takže buď přijdete s "otvíračkou" nebo jít ve špinavém. Nemluvím o tom, že ani kolikrát nemůže sami najít příbor (neboť na stole samozřejmě není).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Jeden bar u bazénů, kde dostanete po vystátí fronty jeden 2dcl umělohmotný kelímek - víc nemáte nárok. Potom zase do fronty. A pozor, pokud kelímek nezničíte, vypláchnou ho a použijí pro někoho jiného. Od 22:00 si pití platíte sami i když máte all inclusive. A jídlo během dne? Tři plechy suché buchty pro celý resort - ta buchta je ze snídaně. Nejvíc mě ale dorazilo, že v bazénech byla slaná voda!

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž patřící k tomu "příbuzenskému hotelu" Eri beach je kamenitá a celkově nic moc. Vyplatí se jít o 100 m vedle, kde je Star Beach zaplatit 5 EUR za lehátko + slunečník a máte krásnou písečnou pláž a přístup do sladkovodních bazénů. Moře čisté. Problém byl doprava - z hotelu, který je v kopci na pláž je tak cca 1200 m a transport (jen pro odvážné) byl pouze 3x denně pokud zrovna nebylo rozbité vozítko.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Skály, písek, suchá vegetace, ale to se celkem dalo čekat. Z hotelu někam přímo okolo se jít nedalo. Pouze dolů na tu pláž a po cestě potkáte jiné hotely.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Nikde jsem moc nebyl (pouze Egypt, Tunis (Djerba)) ale tohle bylo určitě to nejhorší. Rozhodně nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

renata: aqua sun vilage - 21. 8. 2013 22:57

Že radši nesedíte doma VŠEZNÁLKU......:DDDD reagovat

JHE: Re: aqua sun vilage - 22. 8. 2013 10:29

Kdyby jste tam byla a zažila to co my, mluvila by jste jinak, dámo :-) Tak si laskavě nechte svoje posměšky a narážky. Já se tu jen snažím uchránit další lidi od velkého zklamání. reagovat

renata: Re: Re: aqua sun vilage - 31. 8. 2013 11:31

Stačilo se informovat...... Hotel Aqua Sun Village je sesterský hotel hotelu Eri Beach. Klienti Aqua Sun Village mohou využívat all inclusive (ale pouze NÁPOJE) u hotelu Eri Beach. Jedná se o chybné informace v recenzích oba hotely Aqua Sun Village a Eri Beach existují reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání