Napsat recenzi

Pobyt s přítelkyní

Recenze hotelu Coralli Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 40x
Recenze se líbila: 197 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klasické Řecko. Nepočítali jsme s nějakým luxusem. Hotel bych doporučil pro každého. celkově klidný hotel. Jen se nachází přesně nad letovou dráhou letadel které jdou na přistání. Takže letadla pořád a stále, ve dne v noci.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje čisté bez problémů, koupelna spojená ze záchodem. Sprchový kout pro trpaslíky 60x60 cm. Nečekejte žádný velký luxus. spíš se jedná o ubytovnu. Ručníky za celý týden nevyměněny ani jednou. Koše vynesené každý den.

Pokud jste na pokoji tak tam ani nevlezou.

Nicméně většinu času stejně ležíte u pláže a na pokoj se chodíte vyspat.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Stále stejné opakující se jídlo, mleté maso ( kuličky alá Ikea nebo válečky) Vepřové maso, těstoviny, ryba, zelenina. Snídaně de facto stejná, ale s možností zvolit dochucení (máslo džem, nutela atd. Vajička, párky, fazole atd. Chuťově vše ok.

ALE všude kolem smrduté drzé kočky. i přes výslovný zákaz krmení ze strany delegátky někteří INTELIGENTI tyto kočky krmí. Ještě mají problém, když se ozvete, sahají na ně a pak si vesele jdou nandat jídlo. Takže dobrou chuť !!!

Opravdu na facku !!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál v pohodě. O cokoli jsme si řekli to bylo. (rozbité světlo - opraveno ) fén - zapůjčen , vše ihned.

Vybavení hotelu ? stará klimatizace - nepoužívali jsme, TV - nepoužila se. Lednice - dostačující

Možnost využít Pool-bar u sousedního hotelu hned vedle pláže což bylo fajn.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž v pohodě, pozvolný přístup do moře. všude písek. Moře čisté.

Lehátka + slunečníky gratis. žádné chození ráno a zabírání míst. Vždy bylo volno.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Taverny kolem hotelu, do "centra" pěšky asi 10 min. veškerá vybavenost.

Pokud máte zájem o Heraklion a Knossos, CK nabízí možnost výletu za 44 E + 16 E vstup (Knossos) na osobu. Nicméně se to dá zvládnout po vlastní ose. Bus 4 E / os + bus (mhd) 3,40 E (cesta tam i z5) vstup Knossos 15 E. celkem max 23 E /os což je sakra rozdíl.

Vše značené

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Pro nenáročné lidi. Hotel by zasloužil alespoň trošku zainvestovat. Celkový dojem bohužel pokazily vykradené pokoje během jedné noci. To vše během spánku. Eura Czk tablety mobily vše pryč. Policie nic neřešila. Pro info, na noc je potřeba všechno zavřít. Dle našich informací se toto nestalo poprvé.

No a ty smrduté kočky

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání