Napsat recenzi

Kréta 2016 - rozčarování v hotelu Blue Sky Beach

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 522x
Recenze se líbila: 402 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z Anexu na bar a moře Pohled z Anexu na bar a moře
  • Tady se zřejmě vylévaly fekálie,které byly cítit denně. Tady se zřejmě vylévaly fekálie,které byly cítit denně.
  • Pohled na zrenovovanou část hotelu Pohled na zrenovovanou část hotelu

Dovolená dle našich představ i když s několika menšími problémy, které se týkaly ubytování a chování delegátky Andrei. Byla neochotná, až arogantní. Měla jen zájem prodat co nejvíc zájezdů, pronájem aut a ostatní problémy ji celkem nezajímaly.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování jsme byli v budově Anex, což je starší zástavba, ale to by nevadilo,kdyby vše fungovalo tak jak má být. Nešly např. otevřít balkonové dveře, nesvítila některá světla, v koupelně nebyly skleničky na mytí zubů. Po naší reklamaci na skleničky nám delegátka řekla, že to nepatří k vybavení All inclusive a pokud chceme, ať si o skleničky poprosíme na recepci, Také se nepostarala o odstranění výše uvedených závad. Neměla zájem. Nejhorší ovšem byl zápach fekálií po celou doby pobytu v oblasti této budovy, což částečně ovlivnilo náš pobyt.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

I když se strava s malými obměnami opakovala,byla vždy chutná,dobře připravená a bylo si z čeho vybrat. Byl ovšem malý výběr ovoce, při 15 denním pobytu jen vodový a občas cukrový meloun. Toto by se mělo změnit. Také nebyl výběr sladkého pečiva u snídaně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu v budově Anexu je staršího rázu, neodpovídá kategorii hotelu. Malý prostor v koupelně spojené s WC.Úklid byl prováděn denně, ložní prádlo a ručníky byly měněny dostatečně. Služby personálu ať již v jídelně, u baru nebo pokojských byly na úrovni. Tady byla naprostá spokojenost. Bazén jsme nevyužívali, jeli jsme k moři. Animační programy byly hlavně pro děti, pro dospělé asi 2x týdně, což nám nevadilo.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře bylo krásně čisté, teplé a ideální pro neplavce i plavce. Ideální bylo díky písku a mělkosti vody pro rodiny s menšími dětmi. Každý si našel to, co mu vyhovovalo. Pláž byla menší, slunečníky a lehátka ovšem využívali i místní Řekové, což omezilo počet míst pro hotelové hosty. Vedlejší zpoplatněná veřejná pláž zela prázdnotou. Toto by měl hotel hlídat.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V okolí hotelu menší obchůdek, nějaké taverny a promenáda kolem moře. Jinak byla možnost procházkou si zajít do Kokini Hany, kde bylo větší množství taveren, cukráren a obchůdků.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

I když hotel neodpovídá 3 hvězdičkám a zpočátku jsme byli na rozpacích, nakonec jsme si to užili díky krásnému moři a výletu na Santorini, ovšem přes jinou CK, která nabízela výlet levněji než delegátka naší CK.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání