Napsat recenzi

Jen pro nenáročné - neodpovídá all inclusive ani ceně...

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 926x
Recenze se líbila: 383 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Užili jsme si to, ale museli jsme si opakovat pořád dokola, že jsou horší věci na světě....Mrzelo nás, že jsme si za drahé peníze dopřáli dovolenou s all inclusive a realita tomu neodpovídala!!! Ano, hladem jsme netrpěli, ale výběr byl žalostně malý, fronty velké, grilovalo se v místnosti, de se vydává strava, to jsme fakt nechápali, všude dým.

Ve srovnání s ostatními hotely, kde jsme byli (i v Řecku) tento byl nejchudší, nebo to bylo tou krizí a musí také šetřit??

Ubytování  průměrně (3/5)

Bydleli jsme v Anex apartmánu. Budova celkem fajn, měli jsme 2 ložnice, velký obývák s kuchyní. Kuchyň vybavena pouze kuch. linkou (starší a rozpadlou) nic v ní nebylo, ani varná konvice, nádobí, nic. No tak měli jsme vařeno, takže to nám ani tak nevadilo. V kuchyni byla též lednice s mrazákem.

V ložnicích nešli zavřít dveře, protože postele přesahovaly do dveří - to nám také nevadilo, nebyla tam klimatizace, takže jsme museli v noci vše otevřít, aby bylo alespoň trochu dýchatelno. Kolem dokola celého apartmánu vedla velká terasa , na kterou se dalo odkudkoliv přelézt, tak jsme měli v noci trochu strach, aby nám tam někdo nevlezl. Zrovna vykradli jeden pokoj,tak jsme měli fakt strach.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava pro nás zklamáním byla. Nejme opravdu nijak nároční, ale k snídani nebylo třeba ani mléko do cereálií, děti jsou zvyklé z domova...každý den vejce natvrdo, mini párečky, rajčata, okurky, jednou smažená vajíčka, dvakrát připálené palačinky, jednou nějaké mastné lívance. Asi dva druhy marmelád, med, bábovka, pečivo. Čaj kolikrát ani nebyl, protože nebyla vařící voda.

Ke svačině nic (nezažili jsme nikde s all!!)

Oběd stále dokola to samé, jen asi dvakrát pečené kuře, ryby jen jednou (pangas), jednou rizoto s kousky chobotnice, dvakrát zelený salát s drceným tuňákem) Těšili jsme se na ryby a mořské plody a to nás opravdu hodně zklamalo!!! Skoro denně hranolky. Vždy těstoviny, dušená mrkev s hráškem a kukuřicí. Nebýt rajčat, okure a tzaziků,které byly výborné, nebylo by někdy co si dát. Výmečně byl zapečený lilek a cuketa.

Odpolední svačina byla zmrzlina na baru, na kterou se stála dlouhá fronta a zbytky bábovky ze snídaně.

Večeře v podstatě to samé co na oběd + grilování, které bylo příšerné, stále dokola bůček a jednou karbanátky a několikrát i špízy. Maso tvrdé a pro děti absolutně nerozkousatelné.

Výborné byly melouny(červený a žlutý) dezerty nějaké rosoly, pudinky a mokré buchty(vždy jen jeden druh)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Starší hotelový komplex, starší, občas funkční nábytek. Třeba my měli jen 1 rozpadlou skříň (pro 5 lidí) která nešla otevřít, protože před ní stála postel, navíc byla zatuchlá a plná nějakých dek a polštářů, takže jsme po celou dobu pobytu měli všechno v kufrech na zemi.

Koupelna miniaturní a platsovým závěsem s kačenkama, což se líbilo tak naší čtyřleté dceři. Jinak když jsme se chtěli vysprovat, byla potopa v celé koupelně. Záchod byl těsně nalepený ke sprchovému koutu, takže se nedalo jít ani na wc, když se někdo zrovna sprchoval.

Personál: uklízečky velmi milé a denně uklízely, vyměnily 1x ložní prádlo, asi 3x ručníky a osušky, denně odpadkový koš a uklidily.

Recepční byla opravdu jak z jiné planety, jak už jsem tu někde četla. Mluvila špatně anglicky a byla trochu zmatkař. Takže jsme s ní raději nic ani neřešily. Pásky nám ale raději odstřihla již v půl 11, aby jsme náhodou nepřišli až po dvanácté, kdy už musí být bezpodmínečně odstřihnuty, jinak by vám hrozilo nevím co. A protože jsme si ten poslední den chtěli opravdu užít na pláži, raději jsme si je dobrovolně nechali odstřihnou ještě před limitem.

V den výletu jsme přišli o snídani, protože snídaně byla až v 7.30 a my odjížděli v 7.20. Na nástěnce je sice napsáno, že je možná dřívější snídaně, když jedete na výlet, ale když jsme o ni žádali, bylo nám řečeno, že to není možné...

Barman Nico opravdu neměl chybu, byl přátelský ami

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře super - to byl fakt :-)

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

nic moc a to doslova :-)

Pro suvenýry jsme šli asi 1,5 km k městu do prvního obchůdku.

Asi 1,5 km aquarium, které je fakt super a děti si to užily :-)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Užili jsme si to, moře krásné, vlny, asi půlku dovolené foukal velmi silný vítr, zájezd na ostrůvek Chrissi super zážitek i díky skvělé průvodkyni Danušce, která z toho udělá nevšední zážitek :-)

Kdyby to bylo o půlku levnější, neřekla bych ani popel, ale za téměř 70 tis pro 2 dospělé a tři děti jsme zažili už lepší služby, ubytování i stravu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání