Napsat recenzi

jediný problém - češi

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 091x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Koupeno jako last minute a pak teprve jsme četli recenze a jeli tam s největšími obavami, ale vše v pohodě, organizace zájezdu výborná, ubytování sice není na čytři hvězdy, ale tak na dvě až tři, záleží, kde chytnete pokoj, my velká rodina bydleli v budově vedle, kde byl nábytek dost prostý, ale stačilo to, all inclusive bohatý, denně čerstvá zelenina, zaziki, řecký jogurt, olivy, maso/ryby/kalamáry, přílohy se střídají obden, hranolky/těstoviny/rýže, dezerty, melouny, pití celý den (doporučuji ouzo+lemon+ ice) no a naprosto luxustní písčitá pláž, krásná teplá voda a pro děti bazén, uznávám, že pro úplná mimina to není, ale 3 - 4 letý děti naprosto v pohodě.

Ubytování  průměrně (3/5)

Není to hotel, ale apartmány, cena odpovídá, pokud potřebujete velký luxus, tak sem nejezděte a jeďte vedle do pětihvězdičkového, ale plného rusáků. Ubytování je v těch řadových apartmánech, jak jsou na fotce nebo v sousední budově - je to kousek, Pravda nábytek je dost obyčejný, kuchyňka bez vybavení, skříně docela staromódní, ale slouží to svému účelu, občas nejde dovřít okenice, koupelna je dost mrňavá a jednoduchá, ale stačí to. Jednou jsme nechali oteřená okna nonstop a objevili jsme švába, ale ty jsou i na Floridě, za to nejde napsat negativ. Pokojské uklízí denně, ale ručníky vymění jen jednou.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Vynikající, za týden tři kilo navrch! čerstvá zelenina, saláty, jogurt, zaziky, pizza, omelety, přílohy, dva - tři druhy masa při každém chodu, a pořád doplňují, většinou se to točí obden, když jsou hranolky jeden den, tak pak druhý den jsou brambory nebo rýře, těstoviny pořád. Bohužel někteří češi to moc negativně hodnotí, třeba když byly karbanátky, jedna paní řekla svému muži, to si neber, to je určitě z toho, co zbylo, ale udělali chybu, ty totiž byly výtečné. Rovněž jsem zaslechla kritiku na brambory, že jsou pro prasata, není to pravda, jen byly udělané na řecký způsob, víc bylinek, míň soli. Přejedli jsme se třikrát denně, nikdy nešlo odolat a nepřidat si něco dobrého. Bohužel se tvoří fronty, češi se nahrnou a kupí to na talíře do pyramidy (pak to třeba nesnědí a vyhodí) a na ostatní nezbyde a musí čekat na další várku, která je do 5- 10 minut. Jo a je na to jen jedna paní, tak si hosté mají po sobě sklidit, ale některým to nedošlo, nechali to na stole a paní pak nevěděla co dřív, nosit jídlo, čisté nádobí nebo sklízet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál se snaží, v baru se učí i česky, rozumí, co si chcete dát a nalévají od 10 do 22 zadarmo a pořád, pivo, víno, ouzo, brandy, kolu, sprite. Teda kola je to, co mají třeba v Ikea, ne pravá originál. Na baru do skla, k bazénu do plastu, ne kvůli neúctě, ale kvůli bezpečnosti. Chybí nějaké hřiště pro děti, ale oni stejně furt chtějí být v bazénu. wifi jen na recepci, občas i na pokoji. animační program light, jen asi dvakrát týdně.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

paráda. Pokud nechytnete červenou vlaku a velké vlny, dá se i šnorchlovat a pozorovat kraby, ježky, rybky, a to jen u vlnolamů, jinak je moře bezpečné pro děti a nemusíte si brát boty, písek je jemný, příjemný, vstup pozvolný.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

klidné, dá se dojít do Akvária, kde jsou žraloci as 20 minut pěšky, nebo do blízkého městečka, kde jsou obchody a taverny. Nebo busem do Heraklionu (asi půl hoďky za euro osmdesát). Chybí ale zeleň, není tam žádný park, hřiště. Vodní sporty a disco o pár kilometrů dál (Malia), tady ne. Někdo kritizoval, že je to moc blízko letiště, že pořád lítají letadla nad hlavou, pro nás to byl naopak velký klad - po příjezdu je to blízko a na letadla je super podívaná, v noci to vůbec neruší.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Pro normální lidi, kteří si chtějí užít moře a alkohol super dovča: Pro brblaly to není, věcí na kritiku se tam pár najde.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

PetrLibor: výstižné! - 16. 7. 2014 20:28

výstižné podobně jsem to hodnotil já ve své recenzy reagovat

pados: Souhlasím - 17. 7. 2014 12:08

Podobně jsem to hodnotil i já. Jen toho švába jsem neviděl (měli jsme otevřená okna celý pobyt). Naštěstí. To bych potom už neusnul a to nepíšu o manželce :-).. reagovat

Martin: Blbost. - 5. 8. 2014 20:13

Je vidět, že nepopisujete uplnou pravdu. Nebo jste v životě nevyužil služeb jiných hotelů a jejich přístupu k hostům. Tohle byl hnus první kategorie. Nejsou problém češi, ale podvody ze strany CK. Dále humus jídlo. Pokud jste zvyklý týden jíst těstoviny, nebo nějaké šlachy z prasat, tak OK. Je vidět, že jste opravdu neznalý poměrů osttaních hotelů. Protože v loni jsme byli na Kosu a tam se o nás za szejnou cenu i když měl hotel jen 3 hvězdy, starali jak o miminka. Pozornosti bylo víc než dost. Kvalitní služby i personál. To se zde nedá z daleka ani napsat. Špína, neuklizeno za celý týden, nevyměněné ručníky ani povlečení, smrad, šváby. Slané pittí a takhle si služby ALL INCLUSIVE opravdu nepředstavuji. Tak zd eprosím nepiště, že problém jsou češi. Problém jsou ti, co jim to trpí. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání