Napsat recenzi

Do tohoto hotelu už nikdy více!

Recenze hotelu Blue Sky Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 313x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Moře a pláž nádherné (kromě víkendů - plno domorodců), jídlo se dalo jíst první 3 dny, pak už nikoli a ubytování ani omylem neodpovídá 4 hvězdám - úklid a výměna ručníků 1x za celý pobyt :(

Ubytování  průměrně (3/5)

Vzhledem k tomu, že jsme zájezd objednávali již v lednu, měli jsme pěkné ubytování, ale bylo to tím, že vila v které jsme bydleli, neměla s hotelem nic společného - byla vedle něj se samostatným vchodem. Tudíž naše rodina byla v apartmánu o 4 pokojích - ložnice, samostatný pokoj pro dítě, kuchyně, obývák a předsíň s gaučem, z pokojů byla možnost vyjít na balkon, který byl po obvodu celého apartmánu a byl z něj krásný výhled na moře. Ovšem s úklidem to bylo stejně otřesné. Koše vynášela uklízečka každý den (ještě aby ne, když se toaletní papír nesmí házet do wc), ale co se týče čistoty na pokojích, vytírala dle mého názoru jen jednou a stejně tak nám i za celý pobyt vyměnili 1x ručníky a 1x převlékli postele. Ovšem většina klientů bydlela přímo v hotelu. Pokoje byly situovány ve 3 stupních - suterén, 1. patro a 2. patro. Ty suterénní byly nejhorší - tma, vlhko, plíseň, spousta komárů...z jedné strany výhled do zdi a z druhé do roští...většina klientů ubytovaných přímo v hotelu byla značně rozčilená a nespokojená a přirovnávali ubytování k horším 2 hvězdám.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava se dala požívat první 3 dny, pak už člověk nevěděl co má jíst. Snídaně byly celý týden stejné, ovšem výběr byl dostačující - salám, sýry - plátkové, měkké atd., sladká buchta, pečivo, různé marmelády, nuttela, cornflakes...to bylo ok. Ovšem oběd a večeře už byly horší. Zpravidla výběr ze špaget + 2 dalších jídel, které celý týden chutnaly prakticky stejně. Největší problém byl v přílohách, které zpravidla neladily (např. k obědu něco jako segeďák a k tomu hrachová kaše?) a navíc příloh bylo povětšinou málo. Tudíž pokud jste na jídlo nepřišli mezi prvními, tak jste měli smůlu. Velké minus vidím v lenosti a ležérnosti personálu, protože aby se někdo unavoval dát pod lorny s jídlem horkou vodu, aby jídlo po celou dobu bylo teplé nebo nějakým způsobem udržet teplotu...vůbec. Tudíž, pokud oběd začínal v půl 1, tak i přesto jídlo bylo studené...nemluvím o tom, když jste dorazili třeba po 1 hodině.

All inclusive v baru: jedním slovem katastrofa!!! Pivo v jednom kuse nebylo, tudíž buď vám ho nedali a nebo ho rozlévali z plechovek. Cola, fanta, sprite (jestli se to tak dá vůbec nazývat) byly limonády se sacharinem, které se u nás prodávají zhruba po 4kč, rakyje naředěná vodou, bílé víno naředěné vodou, červené víno se nedalo pít, protože bylo teplé jako čaj. Na osobu vám dali max. 2 nápoje, tudíž pokud jste byli ve 4, museli jít pro pití 2, jinak byl problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Dětský bazének nebyl po celou dobu čištěn, tudíž na dně byla hromada písku a na povrchu plavali různé nečistoty a skvrny. Větší bazén byl po celou dobu nazelenalý, čistili ho sice denně (respektive Alberto ho tam šmudlal, aby se neřeklo), ale vykoupat se v tom dalo. Lehátek a slunečníků bylo všude dost.

Majitelka naší vily, která s majiteli hotelu neměla nic společného byla velmi sympatická a ochotná paní, stejně tak jako celá její rodina. Jim patří velký dík, jak rychle vyřešili všechny naše nadstandardní požadavky. Dokonce nám přinesla i víno ze své zahrádky, vodu pro našeho 9-ti měsíčního syna a skleničky a tak, opravdu velmi vstřícná.

Majitelé hotelu povrchní, nesympatičtí a arogantní. Pokud jste je o něco požádali, byli nepříjemní, přišlo mi, že je vše velmi obtěžuje. Líní a o blaho klientů jim opravdu moc nešlo.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž byla krásná. Tím, že v této lokalitě pofukuje, byly i po celý pobyt vlny, tudíž ideální pro děti i pro dospělé na vyřádění. Moře čisté a teplé. Lehátek bylo po celý týden dost, i slunečníků. V pátek v podvečer ale přijela spousta místních a už to na pláži nebylo tak super. V sobotu a neděli boj o lehátka, všude domorodci, kteří se chovali, že jim patří svět. Pokud jste ráno vstali a došli si dát ručníky na lehátka, tak jste nějaké ukořistili, ale byli jsme i svědky toho, že z obsazených lehátek sundali osušky a přivlastnili si je....personál hotelu nic neřešil, protože většina z nich byla jejich známí.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V blízkosti hotelu spousta restaurací, café barů a samoobsluh. Nedaleko, asi 30 minut cesty, obchodní dům Spaar. Kousek nad hotelem, asi 5 minut cesty do kopce, nákupní zóna - plno obchodů. Po pobřeží se dalo za cca 20 minut dojít k obřímu Aquariu, které určitě stojí za to vidět.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Určitě jsme od toho čekali více. Zcela jistě se do tohoto hotelu už nikdy nevrátíme.

Pokud je hotelu přiděleno hodnocení 4 hvězdy, tak bych očekávala služby na úrovni odpovídající 4, což se o tomto hotelu rozhodně nedá říci.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 105
z 200 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání