Napsat recenzi

Průměrná dovolená

Recenze hotelu Venus Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Gerani)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 361x
Recenze se líbila: 354 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidná dovolená na pobřeží moře, 10 minut pěšky od rušného letoviska.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Zastaralé, neútulné, ale odpovídající fotkám v katalogu. Matrace kupodivu nové, ale pružinové- tvrdé. Pokoj bez televize, to zas tak nevadí. Je tam ale lednice. Koupelna maličká s WC mísou. Sprcha má nízkou vaničku a závěs jen z jedné strany, takže voda teče nazakrytou stranou na WC mísu a hlavně po zemi před mísu a umyvadlo. Všude je zákaz splachování WC papíru, který se musí házet do malého koše. Tím pádem hygiena pro mě neúnosná a to i ve veřejných prostorách.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava bufetová, několik variant jídel na výběr. Chyběly párky nebo míchaná vejce a hlavně nabídka sladkostí. Po celou dovolenou jeden druh placky bez náplně. Obědy tam nevedou a večeře málo rozmanité, kromě tedy zeleniny. Velké mínus bylo to, že neustále znovu opékaly z předchozích dní plátky starých brambor. Od pohledu byly velmi nevábné, celé šedé s flekama.

K večeři pití v nabídce není, musí se jít ven k bazénu k baru koupit. Nenabízejí ani tu obyčejnou vodu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál hotelu, kromě uklízeček, tak 7 osob. Uklízečky jsem neviděla. Ručníky měnily asi jak sami usoudily. Někdy až 3. den. Až na konci pobytu jsme se na dotázání úklidu dozvěděli, že uklizečky v pondělí nepracují, tudíž tam nemá kdo vynést na pokoji ten malý odpadkový koš na vše, hlavně s použitými papíry z WC. Předloni jsme byli v hotelu na Kosu a tam se normálně kultivovaně splachovalo...Jinak bazén velmi udržovaný a pěkný. Kdyby ale šli všichni k bazénu, tak si nemají kam lehnout. Je kolem bazénu málo místa a slunečníky nejsou u všech lehátek, přitom se v tom horku bez slunečníku nedá být.

Neškodila by také aspoň někdy navečer venku u bazénu hudba. Nic se tam vůbec neděje.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž pár kroků od bazénu, ale bez lehátek a slunečníků. Byla by hezká, písčitá a široká, jen kdyby uklidily mezi hotelem a pláží to množství poházených klacků. Vstup do moře jsou oblázkové kamínky, lepší je vzít boty do vody. Po 5 metrech se již nestačí. Skoro týden byly ohromné vlny a zákaz koupání.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Těsně vedle ústí do moře řeka a ta způsobuje místy studenou vodu v takových pruzích. Jinak je moře teplé. Od té řeky, která protéká i kolem hotelu, tak jsou v noci nálety komárů.

V okolí hotelu je množství Marketů a kousek vedle městečko.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Hotel, vybavení a služby neodpovídají vysoké ceně zájezdu. Přesto jsme si nenechali zkazit dovolenou díky krásnému bazénu, blízkosti moře i malinké vzdálenosti od městečka.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání