Napsat recenzi

Hezké

Recenze hotelu Fereniki Holiday Beach Resort & Spa *** (Řecko - Kréta - Georgioupolis)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 898x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel na nás tak nějak zbyl, původně jsem měla jet jinam, ale už to nešlo.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Velice mi vadil zápach v koupelně,byl to zápach z odpadu.Pokud při odchodu syn zapoměl zavřít dveře do koupelny, tak smrděl celý pokoj.Pěkný balkonek do zahrady a na kousek bazénu.Také mi vadila deka,v noci mi byla zima,protože mramorové podlahy místnost schlazují,v létě ve vedrech to je asi fajn.Trezor jsem nevyužila, peníze si schovávám do hygieny do kufru a to do dámské vložky. :-)

V koupelně plísen a špunt do vany neseděl, takže voda odtékala.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo bylo dobré, hlavně dezerty.Kuřecí maso bylo jednou, jinak ryby a nějaké jejich jehněčí,tak z toho mi hořklo v ústech.Jinak těstoviny a brambůrky,saláty,tzatziky,ovoce,jogurty, vše se doplnovalo.

Občas se stalo, že nešlo kafe,džusy moc sladké,umělé.

Kapacita jídelny moc nestíhá,někdy se čeká na hrnky, příbory, sklenice,čistota nic moc,příbory jsem otírala.V sezoně bych byla naštvaná,musí se chodit včas.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Internet je za poplatek, nepřipojovala jsem se.Uklizečka v pohodě, jen jednou jsem ji řekla o čisté ručníky a pak mi je nosila furt.Na recepci jsou ochotní,hned v pohotovosti.Číšnici jsou milí a starají se.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

To je nádhera a vynahradí vám to nedostatky hotelu,stejně se tam jde člověk jen vyspat.Můžete si vybrat pláž jakou chcete.Za řekou, která moře schlazuje je několik pláží,kde je moře teplé jako kafe, jemný písek, někde se platí 5euro pro 2 lehátka a slunečník na celý den a někde se vůbec peníze nevybírají.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Krásné, městečko má vše co potřebujete.Seženete tu i značkové věci, koupila jsem kabelku,mikiny, suvenýrky,taverny a stánky všude.Za přístavem je nejčistčí pláž s jemným pískem.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Pokud tam pojedete,nebude to luxus hotel, je to spíš pro ty,co jezdí na výlety.Ve městě koupíte Ballos za 28 euro, já ho koupila za 56euro na osobu s veškerou dopravou i jídlem, zážitek nádherný, jen ty průvodce bych příště nechala radši jinde.Ruská průvodkyně umí jen rusky,ale rozuměla jsem ji víc než Řeckému průvodci, kterému angličtina moc nešla.

Do Rethymonu se dostanete z autob. zastávky hned za městem za benzinkou za 3 eura, jinak ho tu nabízejí za 15 euro-taky rozdíl.Jela jsem tam sama a bylo to hezké, autob.zastávka je hned nad pevností u Old Town.Jezero Kournas také super za 8 euro.

Ve městě spousty půjčoven aut,kol a skůtrů.

Odradí vás jen smečka psů a koček,kočky loudí v jídelně jídlo, ale turisté si je vábí samy,když je krmí.Pláž a okolí vám vynahradí veškeré nedostatky,ale už bych tento hotel nezvolila.Jo a na pokoji jsem v TV chytla ČT 24 :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 68 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání