Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Elounda Residence Hotel & Water Park **** (Řecko - Kréta - Elounda)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Resort Elounda Residence předčil naše očekávání. Krásný, rodinný resort, poskytující skvělý servis, umístěný nad klidným letoviskem, místě skýtající nádherný výhled na Mirabelský záliv.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Ubytování bylo čisté, prostorné, obývací pokoj s kuchyní (lednice, vařič, rychlovarná konvice, základní nádobí)+ ložnice, koupelna s vanou, balkon. Dostatek úložného prostoru.

Každý de úklid, jednou za pobyt vyměněny ručníky.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Stravování (polopenze) nebylo co vytknout, večeře byly velmi pestré, polévka, ryby, rizota z mořských plodů, kuře, vepřové, přílohy brambory, těstoviny, luštěniny, zelenina, ovocný salát, dezertíky, zmrzlina. Snídaně od vajec, párků, fazolí, přes sladké varianty, jogurtů, pudinků, štrůdlů uspokojí chutě každého. Na snídaní, byl k dispozici automat na kávu, džus a vodu. Nápoje u večeře se již platily.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu vévodí velký bazén se slanou vodou + slunečníky, lehátka zdarma.

Využily jsme i posilovnu (zdarma) , vybavena skrovněji, ale pro nás dostatečně. V rámci animačního programu jsme se zúčastňovaly aqua aerobiku. Kulturní program probíhal i každý večer. Součásti resortu je i minimarket. Personál je velmi milý, vstřícný. Malinká výtka k signálu wifi, poměrně časté výpadky.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Nejbližší a námi využívaná pláž byla od hotelu vzdálena asi 1km. Větší, rušnější pláž je vzdálena cca 1,5km. Využívali jsme hotelový bus, který jede 4x denně do městečka a poté zpět. Sama pláž byla spíše oblázková s pozvolným přístupem do vody, moře krásně čisté a příjemně teplé. K dispozici sprcha. Slunečník za 2e, lehátko 2,5e.Přímo na pláži není možnost občerstvení, nejbližší taverna cca 200m.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel je umístěn v kopci, od městečka vzdálen cca 1km. Přes den doporučuji využívat hotelový bus a večer příjemnou cestou za hotelovým komplexem kolem vilky Anja se projít do večerní Eloundy. Vřele doporučuji výlet na pevnost Spinalonga, lodě z Eloundy vyplouvají co 30min (cena 10e, tam i zpět).

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Eloundu provází pověst jako jednoho z nejmalebnějších míst Kréty a dnes mohu říct, že je to pravda. Kouzlo tohoto místa jsme si mohly vychutnat naplno i díky skvělému ubytování v resortu Residence.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání