Napsat recenzi

Vydařená dovolená, i když na poslední chvíli

Recenze hotelu Studia Kronos (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 311x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bali mě docela příjemně překvapilo, měla jsem předem trochu obavy. Poloha skvělá k výletům, sice trochu samý kopec, ale zase to mnohem lépe vizuálně působí než rovina s jednou ulicí. Marketů a obchůdků tak akorát. Trochu převaha rusky mluvící klientely, ale myslím, že jsme měli docela štěstí, ke kterému nám pomohla obava mnohých letos cestovat, protože i koncem července tu nebylo vůbec narváno, ale všude bylo znát, že v dřívějších letech tomu zřejmě bylo jinak a Bali muselo praskat ve švech. Za "nás" se místní cestovky předháněly s výlety, autopůjčovny měly spoustu volných aut,...

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Jednopatrový dům téměř v centru letoviska má ideální polohu v zátoce na skále přímo nad mořem a nabízí nádherný výhled na celou zátoku a protilehlé hory ze všech 14 pokojů. Stejně tak od bazénu před domem. Pro "skřivany" prý i východy slunce přímo z postele. Byl otevřen po změně majitele po rekonstrukci a bylo to znát. Sice nevelký pokoj, jak je většinou v Řecku zvykem, ale když je vše nové, hned to na člověka lépe působí. Kuchyňka vybavena jen tím nejzákladnějším, z čehož my stejně využijeme jen minimum. Klimatizace byla v ceně. Jediné mínus bylo, že jsme přijeli už kolem 9. hodiny ráno a ubytováni jsme byli až po 14. hodině, protože úklid měla na starosti pouze jedna paní.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Měli jsme pobyt bez stravy, snídaně jsme si připravovali sami, nedaleko je pekárna i několik marketů. Jinak jsme se stravovali v tavernách, je jich tu celkem dost na výběr, nejbližší hned vedle ubytování, pak několik v přístavu. Úroveň většinou velmi dobrá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Ubytovací zařízení bez služeb, ale takové cíleně vyhledáváme, rádi si program organizujeme sami. Hned u domu bazén s lehátky zdarma.

Úklid probíhal denně bez problémů, taktéž výměna prádla. Paní velice milá a ochotná.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

K nejbližší pláži to byl kousek, buď po schodech nebo po cestě. Nám vyhovovala pro písek a pozvolný vstup, ale je tu možnost i několika dalších pláží. Voda čistá, průzračná, teplá až 28 stupňů. Pláž udržovaná, organizovaná s lehátky.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí několik marketů, pekárna, další pak spolu s obchůdky směrem k přístavu. V přístavu několik taveren.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Můj dojem z tohoto pobytu je veskrze kladný. Kdybych to měla shrnout a ještě jednou se ocitla v Bali (jakože nejezdíme na stejná místa víckrát), byl by to jednoznačně zase Kronos. Už kvůli tomu překrásnému výhledu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání