Napsat recenzi

velmi báječný pobyt

Recenze hotelu Ormos Atalia Village Resort *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 318x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z balkonu výhled z balkonu
  • náš pokoj náš pokoj
  • zahrada ve staré části zahrada ve staré části
  • evita evita
  • takové hrozny se dají koupit u kréťanů takové hrozny se dají koupit u kréťanů
  • večeře večeře
  • saláty k večeři saláty k večeři
  • východní strana balkonu východní strana balkonu

Velice doporučuji tento hotel má krásné okolí a ještě krásnější prostředí ve kterém jste ubytování.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Byly jsme ubytování v nové části ,ale vůbec nelitujem, mněly jsme balkon nad jídelnou a téměř jsme viděly na všechny světové strany ,druhé okno bylo na východ slunce, takže každé ráno nás probouzelo sluníčko jak vycházelo ,bylo to něco neopakovatelného.Pokoj se nám líbil.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

O stravě se mohu rozepsat natolik ,že by mi nestačil ani tento prostor ,který je tady nastaven.Jedním slovem PARÁDA !!! Každý den jiné menu a bohatost jídla velká ,každý si vybere na co má chuť.Velká spokojenost...mám 3 kg na víc a manžel 5 kg ,takže to mluví za vše.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Kdo čeká v tomto hotelu vybavení jak v 5* hotelu ,tak rovnou říkám ať jede jinam . Ale co postrádá na vybavení tak mohu s 5* ohodnotit personál kuchyně,baru a recepce,vždy byly nápomocní a velice příjemní a ochotní ve všem pomoci.Pokoje se udržovaly čisté a vše bylo potřebné . Zapomněla jsem ještě na paní co od rána až do večera uklízela a vždy byla s úsměvem na tváři.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Koupání jsme mněly blízko cca 150m od ubytování ,moře bylo velmi čisté a na dalších plážích jsme to ani nebyly vyzkoušet ,protože ta naše EVITA byla nejkrásnější !!

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

V okolí je mnoho možností na procházky.Všude kopce ,ale nic nepřekonatelného až na procházku na KOULI ta je hodně strmá ,ale při zpáteční chůzi Vás musí těšit ,že půjdete opačným směrem,ale stojí to zato tam vyjít ,protože ten západ slunce je nádherný a majitel KOULE je velmi příjemný pán.Jeho slova mi zní do dnes v uších NO PROBLÉM NO STRES .

Půjčily jsme si auto a projezdily okolí ,nádherná pomerančová plantáž ,kde se dá koupit fresch ,taky stojí za ochutnání.

Ostrov se zdá velký ,ale dá se krásně projed a na každém místě něco najít.Lidé v okolních vesničkách ,které nejsou poznamenání turismem Vám rádi ve všem vyjdou vstříc.

Stará část hotelu má nádhernou zahradu a fauna okolí je kouzelná.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Velice doporučuji toto letovisko ,delegátka Terezka byla velmi nápomocná a ráda nám doporučila různé individuální výlety.Mám ráda Řecko ,ale mohu říci ,že tato dovolená pstřila mezi TOP.

Tímto všechny zdravíme DVOŘÁKOVI

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání