Napsat recenzi

Ormos Atalia, Bali- Kréta

Recenze hotelu Ormos Atalia Village Resort *** (Řecko - Kréta - Bali)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 11x
Recenze se líbila: 46 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoje směrem na hory. Pokoje směrem na hory.
  • Studio. Studio.
  • Bar u bazénu. Bar u bazénu.
  • Dveře od studia bez
vnitřní kliky. Dveře od studia bez vnitřní kliky.
  • Koupelna, kde není možnost odložit toaletní potřeby. Závěs  ušmudlaný. Koupelna, kde není možnost odložit toaletní potřeby. Závěs ušmudlaný.
  • Pohled na studia s terasami - v růžích a zeleni a pohled na moře. Pohled na studia s terasami - v růžích a zeleni a pohled na moře.
  • Terasa u bazénu. Terasa u bazénu.
  • Pohled na studia v zeleni. Pohled na studia v zeleni.
  • Studia v zeleni, pohled ze zdola. Studia v zeleni, pohled ze zdola.
  • Terasa u studia v přízemí. Terasa u studia v přízemí.
  • Nad terasami jsou pergoly porostlé vínem, o zeleň tu dobře pečují. Nad terasami jsou pergoly porostlé vínem, o zeleň tu dobře pečují.

Hotel je na pěkném místě na kopci nad zátokou. Výhledy na moře jsou krásné.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel je dost vybydlený, potřeboval by renovaci pokojů a koupelen. Měli jsme studio, kuchyňský kout jsme nevyužili( stravu jsme měli polopenzi), vybaven byl opravdu velmi skromně. Koupelna- utržený zásobník na mýdlo, které chybělo, žádná polička na hygienické potřeby, špatný odtok ve sprše. Chyběla vnitřní klika ve studiu, stále jsme museli přehazovat klíč, jinak jsme se nedostali ven. Jednou se nám zabouchly dveře s klíčem venku, museli jsme vylézt oknem. Chyběl sušák na prádlo, ještě, že jsme si přivezli vlastní provázek. Ale umístění bylo mezi růžemi, v přízemí a měli jsme velkou terasu, to bylo pěkné.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava byla chutná, pestrá a bylo jí dost. Bylo dost ovoce, zeleniny, byl řecký jogurt denně, někdy sladký dezert, zmrzlina. Ke konci pobytu se stávalo, že když došlo nějaké hlavní jídlo, už nebylo doplněno- u večeře. Ale opravdu bylo jídlo moc dobré. Vařili i řecká jídla, což je výborné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál v jídelně byl ochotný a příjemný. Paní na recepci také milá a příjemná. Měl by se zlepšit úklid. Nemělo by se stát, aby nebyla čistá koupelna při nastěhovaní do pokoje. Umyvadlo bylo špinavé, ve sprše špína, kachličky upatlané.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře je průzračné, krásné. Pláže v okolí 4, všechny jsou organizované, cena za set lehátka 2 a slunečník okolo 7-8 eur. Doporučuji si půjčit auto a najít si pláže neorganizované nebo alespoň nepřeplněné. Kréta je krásná.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je opravdu na krásném místě, nad zátokou. některé pokoje a studia nají terasy obklopené růžemi a zelení. Jiné pokoje jsou situovány směrem na hory, jsou bokem od rozkvetlých květin, není to tak hezké a malebné.

Bazén jsme nepoužili, je malý, ale určitě stačí.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Hotel je krásně umístěn, ale nejlepší éru má za sebou. Zasloužil by modernizaci, je vhodný pro nenáročné hosty. Byl hodně obsazen důchodci, ale je vhodný jen pro fyzicky zdatné osoby, je tam hodně schodů a někteří s nimi měli problém. Celé Bali je do kopce s kopce, připravte se na to. V okolí je dost taveren, obchůdků a barů.

Kréta je krásná a je co poznávat, procestovali jsme ji autem. Muzeum v Heraklionu se nám moc líbilo, vykopávky ve Faistu také atd.., hory jsou úchvatné, tedy Krétu doporučuji a ubytování jsme brali jen na přespání, přes den jsme cestovali a relaxovali na plážích,ne v okolí hotelu. V okolí byl klid, žádné diskotéky do noci.

Odpočinuli jsme si.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání