Napsat recenzi

Pohoda - vysněná dovolená - klídek.

Recenze hotelu Zorbas Village Hotel allsun **** (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 207x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž hned u hotelu Pláž hned u hotelu
  • Bar u bazénu Bar u bazénu
  • Pohled na jídelnu přes bazén Pohled na jídelnu přes bazén

Senza dovolená, vše vyšlo, počasí jedna paráda. ( a to celé jedno odpoledne pršelo). I když jsme byli na konci května, kdy je tu zřejmě méně lidí, neřešili jsme jaký je den, kolik je hodin, vše bylo přímo na 1*. Všichni zaměstnanci v pohodě, o každý věk se někdo stará a nabízí různé aktivity. I malé dětičky si vedle bazénku užijí dostatek stavebnic, pastelek, modelín, her a kdoví čeho ještě. No a každodenní dětské diskotéky od 21,00 do 21,30 uspokojí nejen děti, ale i jejich rodiče.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Nemělo chybu, všude to byl kousek (bazén, bar, jídelna, klub, moře.) Personál milý, úklid perfektní (a to jsme sebou měli i docela malinké děti). Pokoje útulné. Při příletu v jednu v noci v lednici nachystané pití a obložené housky - bylo to milé a přišlo to vhod. .

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Výběr všeho, národnostní večery s typickými jídly. Žádné fronty u pultů, poloprázdná jídelna. I věční škarohlídi si najdou to, co jim chutná. Nápoje dle místní nabídky, prostě můžete od 7,00 do 23,00 jen jíst a pít, jak je libo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Jsem na dovolené a všichni se vzorně starají, včetně animátorů volného času. Nikdo ale neobtěžuje a je na mně,co si vyberu či nikoli. Pracovníky zajišťující úklid areálu skoro nevidíte a přesto je všude čisto. Na recepci jsou vždy ochotni poradit a případně i pomoci.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Pláž písek, moře skála (koupací boty NUTNOST), při vlnách se nesmí samozřejmě koupat, zase je tu skoro prázdný bazén. Teplota moře i vody senzační. Dostatek lehátek jak na pláži, tak i u bazénu. K baru pro osvěžení je to jen pár kroků a obsluha vždy usměvavá.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Na procházku ráno i večer je tu široká promenáda a krásné západy slunce nad mořem. Spousta taveren a barů, ale dál od areálu, kde vás již po jedenácté večer nic neruší.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Vypadli jsme ze stereotypu a sami jsme si chtěli dovolenou užít a fakt jsme si ji užili. Jestli byli nějaké nedostatky, to jsme neřešili (nesvítilo světlo na verandě a po nahlášení ho zatím nikdo nespravil), ale tak co, bez toho se dá žít a není to fakt důvod si kazit dovolenou. Chce to vzít si sebou dobou náladu, plavky a vyrazit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání