Napsat recenzi

Popis a realita

Recenze hotelu Mylos Apartments (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 488x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud nejste moc nároční a radí se procházíte, tento zájezd doporučuji.

Podle mého názoru ubytování bylo tím nejlepším z celého zájezdu a odpovídalo popisu. Vše ostatní je takový průměr.

ALL INCLUSIVE byl celkem zklamáním.

Počítejte s větší vzdálenosti k moři. Doporučují předem rezervovat auto nebo skutr na několik dnů a projet si ten krásný ostrov, protože v městečku Anissaras se toho moc podniknout nedá.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování bylo opravdu dobré, prostorný pokoj, čisté a příjemné prostředí.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Pár slov o ALL INCLUSIVE

Nešlo o jídlo jako takové, i když byl to průměr až podprůměr. Drinky přeslazené a vše s bublinkami, což v horku není zrovna fajn. Nedalo natočit obyčejnou vodu, musel jsem o to prosit obsluhu.

Ale nejvíc z toho ALL INCLUSIVE mě štvalo, že jídlo docházelo už po 40 minutách, když na příjem jídla máte podle rozpisu 2 hodiny. Například se člověk někde zdržel a přišel na oběd v 14:00 (oběd začíná v 13:00 a končí v 15:00), tak už tam bylo částečně uklízeno a některá jídla už ani nebyla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Nemám co vytknout

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Dostal mě popis hotelu, přesněji vzdálenost od pláže cca 350 metrů. Ani podle měření na mapách na přímo jsem nedosáhl vzdálenosti menší než 450 metrů. Takže v reálu je to 650 až 1000 metrů, člověk přece není pták a létat neumí. Cestovní kancelář ty lidí obelhává. Jinak pláž je celkem dobrá, vstup do vody je horší, jsou tam kameny, takže raději používat obuv. A moře samotné neskutečně hezké, zamiloval jsem se.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu není nijak zajímavé.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkem to šlo

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání