Napsat recenzi

Velká spokojenost!

Recenze hotelu Hotel Oceanis *** (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 98x
Recenze se líbila: 177 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Jízdní řády autobus od hlavního města. Zastávka je celkem daleko od hotelu, cca 15 min chůze - na recepci vás navedou, kudy jít. Jízdní řády autobus od hlavního města. Zastávka je celkem daleko od hotelu, cca 15 min chůze - na recepci vás navedou, kudy jít.
  • Jedna z pláží v městečku Hersonisos - cca 3 km od Anissarasu (jezdí zdarma hotelový bus). Jedna z pláží v městečku Hersonisos - cca 3 km od Anissarasu (jezdí zdarma hotelový bus).
  • Výlet lodí na ostrov malomocných Spinalonga. Výlet lodí na ostrov malomocných Spinalonga.
  • Kopeček řecké zmrzliny - cena od 1,50e. Kopeček řecké zmrzliny - cena od 1,50e.
  • Oběd na lodi (v ceně). Oběd na lodi (v ceně).

Dovolenou jsme si moc se sestrou užily.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování pěkné a hlavně čisté! Každý den chodila uklízet paní - koše byly vynesené, postel ustlaná, podlaha vytřená, nové ručníky. Celý personál hotelu velice dbá na pořádek - neustále leští okna, stírají podlahy, takže za nás velká spokojenost v tomto směru.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava vynikající - alespoň pro nás milovníky zeleniny a ovoce. Snídaně se opakovala, za to obědy i večeře byly bohaté (vybere si opravdu každý). Každý den ryba a čerstvě ugrilované maso (ráno palačinky, lívance, koblížky). Po večeři dezert, po celý den káva, pivo, zmrzlina. Bar u bazénu otevírá až v 11 (snídaně do 9:30). Káva a víno nám nechutnala, pivo dobré (jak naše 10tka), místní alkohol jsme nepili. Personál neustále během jídla suroviny doplňoval.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení postarší, ale pěkné a hlavně čisté! Na recepci jsou opravdu úžasní, moc ochotní, se vším poradí a doporučí (anglicky se domluvíte). Číšníci a barmani nejsou moc komunikativní, neusmějí se, ale byli profíci - chovali se slušně. Delegátka Irena toho moc o ostrově nevěděla, takže za nás zklamání (minulý rok byla delegátka od F**** naprosto úžasná - doporučila, ukázala, zařídila).

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž celkem pěkná - malé kameny (boty do vody jsme vezli ale zbytečně). Moře teplé a čisté. Jediné mínus je, že je moře opravdu ve větší vzdálenosti od hotelu (min. 1 km - cesta po silnici). Třikrát denně jezdí zdarma hotelový bus (v 10 h) na pláž a do 3 km vzdáleného městečka Hersonisos, kam se vyplatí zajet (od zastávky Supermarketu doporučuji se vydat uličkami k moři - hezčí pláže).

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí VŠECH hotelů, jak je asi zvykem na řeckých ostrovech, neupravené, sem tam odpadky a nepořádek. Každý si nejspíš opečovává pouze hotel a přilehlé okolí k němu... Přímo hotel Oceanis nabízí nádherný bazén, tobogány pro děti, slunečníky a lehátka v zahradě zdarma - opravdu moc pěkné, skvělý odpočinek. Velice chválím!

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem máme z dovolené dobrý. Jak s ubytováním, tak i s jídlem (což je hlavní), jsme byli spokojeni. Odpočinek u bazénu nebo moře jsme prokládali výlety - hlavní město Heraklion (3,80e/osoba zastávka č. 18 Anissaras), Aquarium (vstup 10e - opravdu se vyplatí, nádherný zážitek, stop zastávka Aquairum = č.9). Výlet doporučuji zakoupit v řecké cestovce ve městečku (BlueStyle nabízí výlety jednou a více tak dráž!) - my vyrazili na výlet lodí na Spinalognu a do městečka Agios Nikolaos za 24e vč. oběda a dopravy až od hotelu (od cestovky za 53e!). Santorini v řecké cestovce za 80e, od BS za 172e.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání