Napsat recenzi

Kréta hotel Galini

Recenze hotelu Hotel Galini *** (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 209x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na Krétě jsem byla na dovolené poprvé a naposledy. Hotel vůbec neodpovídá tomu,co cestovní kancelář inzeruje k tomuto hotelu,popisky vůbec neopovídají. Sjezdila jsem již hodně destinací,ale s tímto jsem se ještě nesetkala.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Jedna velká hrůza, že je pokoj malý mně celkem nevadilo,ale že jsme 3 dny museli splachovat WC kbelíkem,protože nešel spláchnout/3x urgence/ sprchový kout -voda tekla tak malým proudem,že se nešlo vůbec osprchovat. O úklidu se nedá mluvit.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Stravování - také hrůza. Inclusiv strava se skládala ze snídaně/ta ještě šla/ oběd a večeře- stále jedno a to samé/špagety,těstoviny/občas maso,bramor. kaše bez přílohy,zákusek žádný, z ovoce na čtvrtky nakrájené pomeranče,jablka a meloun. Pití pouze na jídelně,po jídle se zavřela a voda nebyla k dispozici ani v hale/když přijedete v noci,bez šance se napít do rána/. Na baru Vám nalijí, ale nesmíte chodit moc často. Museli jsme si pití chodit kupovat.Při odjezdu/odjížděli jsme z hotelu ve 20hod/Jsme dostali pouze snídani!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Nepříjemný personál,neochotný

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře čisté,poměrně teplé

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hezké večerní procházky

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celý rok jsem se těšila na dovolenou,která mně velmi zklamala. C

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání