Napsat recenzi

Krásná dovolená na Krétě

Recenze hotelu Santa Marina Resort **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 188x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme zde s dětmi (8 a 5 let) v polovině července 2014. Čisté a teplé moře, upravená pláž přímo u hotelu, slunečníky i lehátka zdarma, taktéž bazén. Strava byla vynikající, každý den jiný druh masa, výborné moučníky, zmrzlina, spousta zeleniny, ovoce. Ubytování jsme měli v rodinném pokoji, který byl prostorný a čistý. Personál byl milý a profesionální, zahrada v perfektním stavu - výborně udržovaná. Všem v hotelu patří náš dík a doufám, že se sem ještě někdy vrátíme.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Bydleli jsem v rodinném pokoji (palanda + dvoulůžko), který byl vcelku prostorný, umístěn v zadní části hotelu blízko pláže. Měli jsem výhled na moře z menší terásky. Úklid pokoje probíhal každý den, každý den čisté ručníky, výměna ložního povlečení každý druhý den.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jídelna byla prostorná, k dispozici ještě dvě terasy, takže i při větším počtu lidí nepůsobila přeplněně. Na personál v každou denní dobu dohlížel manažer. Strava byla vynikající! Každný den jiný druh masa, 3x za týden byla kuchyně tématicky zaměřená (večeře) - čínská, italská, řecká. Zákusky neměly konkurenci, spousta zeleniny, ovoce, 6 druhů zmrzliny. Na plážovém baru dopoledne obložená houska, v poledne komu se nechtělo z pláže byla možnost obědu, i když ne v takovém rozsahu jako přímo v hotelu. Odpoledne byla buchta, ovoce po celý den v chladničce. Bar také u bazénu, ale zde se podávaly jen nápoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál byl milý a profesionální. Sportovní a kulturní vyžití myslím bylo dostačující. Za vratnou kauci se dalo půjčit sportovní vybavení (ping-pong, minigolf, tenis, fotbal). Vzhledem k většinové francouzské klientele byli animátoři francouzsky hovořící. Pro nás byla Klaudie ze Slovenska a Martina z Bulharska, která se jazykové přizpůsobila komukoli. Obě dvě velice milé, děti je milovaly.

K dispozici byly 2 brouzdaliště a 1bazén. Bazén mohl být trochu větší, když se sešel větší počet dětí, bylo dost plno. Ale jinak čistý, k dispozici lehátka, slunečníky i menší zastřešená plocha.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Písečná pláž byla od hotelového bazénu cca 150 m, po chodníčku krásnou upravenou zahradou. Pláž byla jen pro tento hotel. Slunečníky a lehátka zdarma, což bylo super a navíc byly slunečníky rozmístěné více od sebe, takže bylo mezi lehátky místo. Plážové osušky se daly půjčit na recepci, měnily po 3 dnech. Na Krétě bývá docela často větrno, takže asi jen 2 dny bylo klidnější moře, jinak dost vlny, ale nevadilo to, děti se vyřádily i tak.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Obchůdky i taverničky byly ihned u hotelu podél asfaltové silnice, která vedla do Heraklionu. Místním autobusem, který zastavoval přímo u hotelu, se dalo do půl hodiny dojet do centra - za cca 1,5 EUR, děti do 5-ti let zdarma. Fakultativní výlety jsme od CK nevyužily, sami jsme se vydali do akvária a dinoparku, které byli od Heraklionu vzdáleny cca půl hodiny autobusem. Ale delegátka je nenabízela, museli jsme se na to poptat sami.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Byla to jedna z našich nejlepších dovolených. Byli jsem velice spokojení, prostředí velmi hezké, ještě bychom se sem chtěli vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání