Napsat recenzi

Saloustros Clever studia ***

Recenze hotelu Saloustros Apartmány *** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 189x
Recenze se líbila: 205 čtenářům
Fotografie: 20
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel - studia vlastní - vedou vstřícní manželé, na uvítanou Rakie a nebo meruňky. Je cítit že jste vítáni. Respektují vás a jsou rádi že trávíte dovolenou v jejich apartmánech - studiich. Srdečnost... Ochota... Klid...

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Hotel - studia jsou čistá!, udržovaná, zařízení (kuchyňka - koupelna) starší, ale vše funkční, kuchyňku jsme nepoužívali. Lednice nic moc. Dávají i ručník před sprch. kout, kout je menší, ale po spuštění závěsu do vaničky se voda udržela ve sprchovém koutě. Kuchyňku jsme nepoužívali. All inclusive v Amoundara Bay cca150 až 200m. Wi-fi silné, rychlé, každé patro má svou wi-fi. 3x osušky výměna, v pol. týdne výměna povlečení, perfektní úklid... Výhled na moře je za cenu rušnější ulice.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

All inclusive v Amoundara Bay ****, ochota, pestrost stravy, dostatek nápojů,drinků,vína,piva, zmrzlin a pod. Meloun až k lehátku u bazému... Vše se obměňovalo,ryby, masa... úroveň, čistota a tudíž spokojenost. Chvála na vedoucí jídelny a personál. Odjezd 5,30 hod. na letiště Chania busem, CK Pantour na ráno balíček -

snídani sama nenahlašuje v recepci za odjíždějící. V buse ráno rozdávali balíčky, my nic. Naše chyba! Jiné CK toto zařizovali. Tudíž 19 hod. večeře a pak až Lídl na Ruzyni ve 12 hod. Nebo my letiště Chania. Chodit za jídlem 150 m na jiný hotel s miminama asi nebude to pravé, ale... Píší že voda není pitná v kohoutku, v čem tam tedy vaří řekové? Balík vody po 1,5 l okolo 1,50 Euro jsme pořídili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Fén,Tv,klima,trezor,balkon, výtah, varná konvice... (miska meruněk :-) na recepci) čistě vymalováno, nic neomláceno... posezení před i v ně hotelu... Uklizečka fajn a pečlivá...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž - písek i štěrk. Vlny, i občas klidnější moře, ale spíš vlny. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma od Amoudara Bay hotelu, což je moc fajn. Mají tam stroj na úklid štěrku i kořenů od travy... Autem jsme navštívili i jiné pláže.Půjčovny většinou vlastnili rusové, 20,- Euro venku na reklamě a u vnitř 35,- a dražší... na den. Je v ceně pojistka spolu účasti, cena toto někde zahrnuje - pozor.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Řecká klasika, za plotem je lecos, ale u Saloustrosu to bylo celkem v pořádku. Bus u hotelu a za 1,70 Eura až do Heraklionu, nebo za 5,- Euro na celý den jízdenka. Na bus do Knossu, kupovat v obchodě! I revizorky v busu mají :-) Mazutová elektrárna cca 6 km, ale nevnímali jsme jí ani necítili v Saloustrosu i jinde. Nechtěli jsme bydlet "ve skalách", spíš u města....

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel Blue Sea Beach Resort Rhodos kde jsme byli 2x All inclusive to není, ale zase se dá letět třeba třikrát do roka k moři a ten Clever to dožene :-) Na spaní spokojenost. Čistota je to co jsme hledali za přiměřenou cenu. Podívate-li se na foto kolik máte místa okolo stolků a postelí, zda jsou jen jednokřídlové dveře do pokoje bez oken, suterénní

pokojík, malinký balkonek... vše s dá krásně nafotit a můžete skončit v " suterenní temné betonové kobce" u rachotící centrální klimošky. Na to pozor. Toto zde nebylo. Amoundara Bay se před 2 lety jmenoval nejspíš Lambi, je druhý rok po zdařilé nákladné rekonstrukci a má jiného majitele. Snad foto napoví.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání