Napsat recenzi

Hotel MARILENA Kréta

Recenze hotelu Marilena Hotel CHC **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 512x
Recenze se líbila: 207 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli v 06/2019 ve složení 2+2 (9 a 12 let). Hotel není úplně nový, ale velmi dobře udržovaný, není mu vcelku co vytknout > všude čisto, uklizeno. I okolí hotelu čisté, udžované. Velký bazén, voda NEslaná, čistá, personál příjemný. Spousta dobrého jídla odstupného po celý den, dostupné WIFI připojení, za nás spokojenost!

https://www.marilenahotel.gr/cs-cz

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytováni jsme byli ihned při příjezdu do hotelu (cca 16 hod.) v 1. patře hlavní budovy. Velikost pokoje dostačujícím pro 4 lidi na dovolené vč. balkonu se stolkem a 2 křesílky. Pro děti přpravena 1 přistýlka a 1 gauč. Na pokoji televize, klimatizace, mini-lednička (prázdný minibar). V koupelně místo sprchového koutu vana se sprchou, což nám vůbec nevadilo. V koupelně malé výklopné okno na větrání.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Při vstupu do jídelny osobní přivítání personálem hotelu či samotným sympatickým ředitelem, který se každý den pohybuje mezi hosty v jídelně a nenuceně a s úsměvem pomáhá svým zaměstnancům prostírat stoly pro hosty.

Jídlo zde bylo naprosto famózní, dostupné od 7 od rána do 23 do večera. Výběr ráno, v poledne i večer byl velice bohatý, vždy dostatek všeho, pečiva, ovoce, zeleniny, dezertů, každý den různé druhy masa. Za 10 dní co jsme tu byli jsme měli kuřecí, krůtí, kachnu, vepřové, telecí, mleté, jehněčí, králičí, různé druhy ryb, mořské plody, grilovaná zelenina.. opravdu bylo si vždy z čeho vybrat. Jídla dobře ochucená, dezerty luxusní, různé saláty... tady za nás obrovská spokojenost!

U bazénu u baru jídlo dostupné už od 10 hodin - přes den vždy dostupné 2 druhy jídla: slané / sladké palačinky, hot dogy, hamburgery, obložené bagety...

Večer pak od 18:30 do 23 hod zde každý den skvělá pitta s gyrosem, hranolky, souvlaky.

Hlady jsme tu rozhodně netrpěli ...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel má oficiálně 4*, odpovídá asi tak 3*+, v hlavní budově výtah. Všechny prostory klimatizované. Možnost jíst uvnitř či venku na terase. Tam bohužel spousta lidí po jídle kouří, což nekuřákům může vadit (mě to vadilo hodně). Ještě mi u venkovních stolů vadily kočky, které se zde mezi hosty pohybují.

Úklid na pokoji každý den, výměna ručníků, všude uklizeno, čisto. Personál ochotný, snaživý, příjemný

Ručníky na pláž možno vypůjčit na recepci za vratnou kauci 10€.

U hotelu je velký bazén s hloubkou od 1m do 3 m s normální vodou, sprcha u bazénu, lehátka a slunečníky dostupná u bazénu i na travnaté ploše zdarma.

Pool bar otevřený od 9 do noci, k dispozici drinky alko, nealko... Zde také usměvavý a ochotný personál. Vše zde servírují do plastových kelímků, což mi trochu vadilo vzhledem k životnímu prostředí. Paradoxně odpad tu bohužel netřídili :-(

Stolní tenis+pálky, hřiště na basketbal s tartanem (míč k vypůjčení na recepci), biliár, dětské hřiště na travnaté ploše pod bazénem pro menší děti. Během našeho pobytu instalovány nové houpačky.

Pro naše děti vyžití dobré.

Dostupné venkovní masáže za úplatu.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Nejbližší pláž od hotelu průchodem mezi dvěma protějšími resorty, cca 200 m. Možnost si zaplatit lehátka, my ale nevyužili.

U moře stále větrno, po celou dobu, co jsme tu byli, vlála žlutá vlajka. Na potápění a pozorování podmořského života to tu bohužel moc nebylo.

Pláže písečné, přístup do vody taktéž písečný, pozvolný, boty do vody jsme nenosili.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Ammoudara je menší městečko, ihned vedle Heraklionu, z letiště jsme zde taxíkem byli cca za 15 minut.

Díky své poloze sem jezdí z hlavního města MHD doprava. Zastávka pro MHD je ihned pod hotelem, cena za cestu do Heraklionu je 1,7 €. Lístek na MHD se dá koupit v trafice přímo pod hotelem, u zastávky MHD. Přímo pod hotelem stanoviště TAXI.

V místě jsou obchůdky s oblečením, menší supermarkety, taverny - vše podél silnice vpravo, vlevo...

Mínus jsou kočky, které se u hotelu drží, především u venkovní terasy, kde se jí, protože je lidé krmí... :-(

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolená se nám moc líbila. Letovisko je blízko letiště, hotel čistý, udržovaný, personál ochotný, všude uklizeno (uklízelo se po celý den...).

Za nás s dovolenou v hotelu Marilena naprostá spokojenost!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 31
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání