Napsat recenzi

Spokojená dovolená

Recenze hotelu Marilena Hotel CHC **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 764x
Recenze se líbila: 368 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolenou jsme odjížděli s rozpaky vzhledem k popisované situaci v Řecku a některým negativním recenzím na tomto webu. Rozpaky hoďte za hlavu, protože nic takového se nekonalo. Personál byl příjemný a ochotný. Jídla a pití v programu all inclusive bylo víc než dost. Celá dovolená se povedla, a pokud nemáte přehnané nároky, tak si do hotelu Marilena zajeďte.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování ve standardním pokoji bylo příjemné, čisté, uklízelo se každý den a pokud jsme potřebovali vyměnit ručník, nebyl s tím problém (jak se chová ubytovaný k personálu, tak se personál chová k ubytovanému - jak prosté). Měli jsme pěkný výhled na krajinu i moře, ale né všechny pokoje toto mají (štěstíčko :) )

Pokud se někde ve společných prostorech objevil nepořádek, nebyl to problém obsluhy a personálu, ale chováním některých lidí :(

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídla a pití v programu all inclusive bylo víc než dost. Jídlo formou bufetu (snídaně, oběd, večeře) bylo každý den obměňováno (některé recenze popisují stále stejné jídlo každý den, asi chodili do jiné jídelny :) ). Jídla bylo opravdu dost a stále vzhledem k velkému počtu hostů doplňováno. Nemusel jsem vstávat brzy, abych se najedl. Ano, občas jsme museli počkat až vyměnili prázdné podnosy, ale kmitali jak se jen dalo a v tom jsme problém neviděli. Dalo se vybrat z masa, příloh, zeleniny, ovoce, zákusků, alko, nealko, prostě vyberete si.

Jediné mínus bych dal za malou jídelnu, protože přes sezónu je hotel plný, v jídelně nebylo dost místa a muselo se někdy čekat než odnesou nádobí a připraví stůl pro další strávníky. Pak nebyl vždy stůl úplně čistý, ale snažili se.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení společných prostor hotelu je strohé, ale stačí. Personál byl příjemný a ochotný.

Bazén byl čistý s různou hloubkou, což ocenila dcera, voda teplá, prostředí pohodové. Na baru koktejly, drinky, nealko, alko. Jen barmani by se mohli občas usmát (dcera z nich měla strach).

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Na pláž to bylo kousek 200 m. Písčitá pláž dlouhá s pozvolným vstupem do moře, moře čisté. Slunečníky a lehátka jsou k pronajmutí za koupi drinku cca 6 - 8 euro. Jsou místa, kde se dá položit ručník i bez poplatku, ale pak jdete na hotel od písku, protože sprchy jsou jen u placených pláží :(

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí hotelu je spousta marketů, hospůdek, obchůdků, jinak se jedná o jednu dlouhou ulici. K dispozici MHD a půjčovny aut a motorek.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Zažili jsme příjemnou dovolenou u bazénu a na pláži.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 31
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání