Napsat recenzi

Nakonec moc užitá dovolená

Recenze hotelu Dessole Dolphin Bay Resort **** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 1 575x
Recenze se líbila: 192 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Letěli jsme se skoro 3letou dcerou, tak jsme od toho moc nečekali. Věděli jsme, že budeme pendlovat mezi mořem a bazény. Po příjezdu nás ubytovali v pokoji se 2 singl postelemi a přistýlkou, takže jsme hned reklamovali, že máme objednanou double bet a přistýlku, protože dítě spí mezi námi. Zkoušeli to na nás, že nemají jiný, že musí zavolat manažerku atd., Ale trvali jsme na svém. Nabídli nám jiný pokoj s double bet, ale tentokrát s velmi hlučnou vzduchotechnikou na balkoně, asi z kuchyně. Takže jsme šli zase hned reklamovat. Nabídli nám, že si můžeme připlatit 4 Euro za den za výhled na moře, to jsme nechtěli. Nakonec nám dali bungalov, dobře situovaný v klidu. Sice mimo hlavní budovu, ale to nám vyhovovalo.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Přes počáteční problémy jsme nakonec byli spokojeni. Vybavení dostatečné, vysoušeč vlasů, klimatizace, velké plus za trezory zdarma. Příjemné bylo, že jsme měli klíče a ne magnetickou kartu, takže jsme mohli nechat běžet klimatizaci a dobíjet mobily i když jsme tam nebyli. Pokoje v hlavní budově jsou na kartu. Ubytování v bungalovu v zadní části není vhodné pro starší, jsou tam schody. Ale my mládí jsme to zvládli i s taháním kočárku.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Výběr dostačující, každý si něco našel. Jak to vždy bývá, tak uzeniny a sýry nízké kategorie, velké plus místní pečivo. Žádné máslo, jen margaríny. Maso, jako asi všude, buď připálené na grilu nebo tuhé a vysušené. Těšila jsem se na dobré ryby, ale velké zklamání (sardinky, treska, pangas). Jednou byl v rámci tématické večeře losos, ale děsně vysušený. Dobré bylo jehněčí. 1-2 polévky, fakt se nedaly. Pití jako vždy z postmixu, voda chlorovaná, na 4* hotel jsem čekala, že bude aspoň jejich minerálka. Výběr v řeckém koutku vždy omezený na studené pokrmy, vždy tzatziki, olivy, slaný sýr. 1x za pobyt možnost rezervovat servírovanou večeři v beach taverně, jsme nevyužili, není to totiž normální běžná restaurace, ale od 11 hodin je tam občerstvení u bazénu v plastových židlích pro plavce a večer jen přehodí ubrusy a prostřou. Pro ty, kdo se nechtějí převlékat na oběd do hlavní restaurace dobré. Vždy 1 druh těstovin, pizza, gyros (i z tučného vepřového), hranolky, nějaká ta zelenina a meloun.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na pokojích každý den čisté ručníky a uklizeno. Nalákali nás na bazén s tobogánem a skluzavky, ale nenapsali, že je tam věkové a výškové omezení. Od výšky 1,20m a 8 či 10 let dle typu skluzavky. Plavčík to hlídá. Dobře jezdila jen fialová, ale děti neměli problém ani s tobogánem. Manžel ho musel sejít, protože to nejelo. Otevřeno od 10-13 hod a od 15-18h.

Exim nabízel v ceně Mango klub pro děti od 4 let, ale moc nefungoval. Asi nebyl zájem. Zato Francouzi tam měli svůj Bravo klub a o děti se starali celý den i s programem, dokonce s nimi chodili na večeři. Dcera si chtěla jednou v místnosti kreslit u malého stolečku, ale česká studentka nám řekla, že to patří tomu Bravo klubu a je zavřeno. Večerní zábava pro dospělé velmi mizerná (soutěže typu poznej píseň z filmu atd.) Vše organizovali a předváděli frantíci z Bravo klubu. Minidisco od 21-21:30 pro děti. Jednou zpívala nějaká pozvaná kapela. Jednou byl i ohňostroj, ale nikdo o něm nikde neinformoval. Dozvěděli jsme se náhodou od recepčního.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Z jedné strany elektrárna a z druhé pohled na letiště, ale to jsme věděli. 2 potoky, takže když foukalo, voda byla na břehu studená. Muselo se plavat dále. Pláž čistá, dostatek lehátek zdarma, ale moc jsme nevyužili. Střídali jsme se s dítětem v moři a bazénu.

Foukal vítr, takže jsme si užili i krásné vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel v zeleni, krásná udržovaná louka na fotbal a jiné aktivity. Mimo hotel jsme se s dcerou nedostali.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Užili jsme si moře a nic nedělání. 4* má hotel asi za 3 bazény a pláž u moře. Vzhledem k tomu, že jsme využili s dcerou jen bazének bez atrakcí a moře, tak by nám stačil asi levnější hotel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání