Napsat recenzi

Castro

Recenze hotelu Castro Hotel *** (Řecko - Kréta - Amoudara (Heraklion))

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 166x
Recenze se líbila: 189 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Celkově se dovolená vyvedla,hledali jsme ubytování s nejvíce službami v ceně-klimatizace,wifi,lednice na pokoji,trezor.Za trezor jsme sice platili,ale celkově i se ,,vzdušným" to vyšlo dobře.Ke pláži kousek,obchůdky v okolí....

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování se nám líbilo a bylo plně dostačující na přespání.Čisto,sítě v oknech,pravidelný úklid.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Tak to jsme ještě nezažili!! Ani příjemný personál to nevylepšil.Každý den jedno a to samé po celý týden- salám,sýr,okurka,rajče,jogurt,máslo,marmeláda,med a pouze bílá veka ,s tím ,že každý den přidali jeden jiný pokrm jako míchaná vajíčka,rýžová kaše,míchaná vajíčka se slaninou,párky v šíleně mastném těstíčku,no už 4.den nám to lezlo i ušima.A večeře? Věděli jsme předem,že jsou servírované a výběr ze dvou jídel,proč ne? Jenže kvalita nic moc a příloha hranolky,rýže naprosto ke všemu?Jestli někdo čekal nějaký zákusek ,tak marně.Jo a ovoce za celý týden pouze 3x-jednou meloun bílý,jednou červený a jednou pomeranč.Děs!No nejezdíme k moři se nacpat,ale tohle už ne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Bazén čistý v pěkné zahradě,lehátka buď pod slunečníky nebo pod stromy,bar v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž každé ráno u baru Heaven uklizená a navíc super bylo,že jste si objednali drink a nemuseli platit lehátka a slunečníky na rozdíl od vedlejších, a ještě vám to donesli pod nos.Na pláži sice písek,ale vstup je oblázkový,ale v pohodě.Problém byl,že jsme za ten týden chytli 3x větší vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Jako asi všude v těchto zemích na jihu. V hotelu pěkný,okolo hotelu nic moc.Na hlavní třídě mnoho obchůdků,taveren.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Jako samotný hotel bychom pochválili po celkové stránce.Jedině jíst bychom chodili jinam,sem už opravdu ne.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Vladimír: Hotel Castro - doporučuji. - 23. 7. 2022 15:23

Menší rodinný hotel se skvělým a srdečným personálem. Hotel je nedaleko pláže a hned vedle je zastávka místní autobusové dopravy. Do Heraklionu jezdí číslo1 a 2 , na zpět jede číslo 6. Do Knossosu jede číslo 2 a lze koupit celodenní lístek za 5 EUR. Strava v hotelu je výborná a pestrá. Menší slabinou je závěs u sprchy, ale to není to podstatné, na co je nutno brát ohled. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání