Napsat recenzi

nádherná dovolená

Recenze hotelu Hotel Meliti *** (Řecko - Kréta - Agios Nikolaos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 597x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Původně jsme měli bydlet celý týden v hotelu Lito. Prý z technických důvodů jsme bydleli z poloviny v hotelu Gouves a po třech dnech nás přestěhovali do hotelu Lito. Můžu tedy srovnávat. Hotel Gouves je vyloženě pro lidi, kteří si potrpí na hodně jídla a jíst celý den.Co se týče stravování-jedním slovem luxus. Prostředí kolem hotelu směrem k moři není vůbec nic pěkného. Po těchto třech dnech jsme se stěhovali do hotelu Lito a první dojem byl úžas. Je to nádherné prostředí, krásné okolí a sympatický delegát Jirka. Jídlo výborné, ale ve srovnání s prvním hotelem menší výběr(ale dostačující) a chutné. My jsme jeli k moři a za přírodou a ne se přecpávat- takže vyhrál hotel Lito na plné čáře

Ubytování  průměrně (3/5)

Vkusné skromné, čisté, vše co člověk potřebuje tam bylo funkční.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Forma švédských stolů. Jídlo dobře uvařené, ale většinou studené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál byl v pohodě, delegát suprový, veselý se vším poradí, zařídí a je ještě zábavný. V hotelu Gouves si platí animátory. Tady vás nic takového nepotká (což pro mne dobrý), ale večer si k nám sedl Jiří a moc jsme se s ním bavili a doufám, že i on s námi.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je kousek. Jde se z kopečka, ale dá se to. Malé děti a méně pohybliví lidé by si měli vybrat asi něco jiného. I na pláži jsou takové nepříjemné kameny, takže horší vstup do moře. zase malá pláž, pár lidí, lehátka se slunečníkem pro hosty hotelu 5 eur, jinak 7 eur.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí moc hezké. Hlavně ten výhled na moře z té výšky. Kousek od hotelu překrásné městečko Agios Nikolaos. Dovedla bych si představit žít tam. Moc krásné posezení v malém přístavu v taverně. Stojí to za to, sedět a pozorovat ten cvrkot. Každou chvíli tam autobus v těch úzkých uličkách zacpe provoz, ale hned se to vyřeší, nikdo nenadává, nikdo netroubí. Tam bych poslala všechny řidiče - nerváky na školení.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Už jsme byli s manželem na osmi místech v Řecku. Směle mohu říci, že tento hotel bych vypíchla na přední pozici. I když to není luxus tak to prostě má určité kouzlo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání