Napsat recenzi

Paradni dovolena

Recenze hotelu Thalia Apartments Clever (Řecko - Kréta - Agia Pelagia)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 310x
Recenze se líbila: 371 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeli jsme lehce vystrašení z recenzí, ale dalece předčila naše očekávání, bylo to skvělé.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytovával nás pan majitel osobně, šel s námi i na pokoj a zjišťoval zda je vše ok. A to podotýkám, že byla půlnoc. Žádná ztuchlina ani švábi, místo toho jsme ráno zjistili, že máme nádherný výhled na moře. Vařit bych tam sice nechtěla, vzhledem k vybavení, ale kvůli tomu jsme tam samozřejmě nejeli :) a jinak každý den se uklízelo, takže bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

All inclusive v hotelu Alexander house hotel bylo fajn. Na snídaních klasický výběr od slaného po sladké a od studeného po horké. Obědy byly trošku slabší, co do výběru, ale i tak vždy dostatek zeleniny a salátů. Na večeře byl výběr slušný, vždy byly i ryby, což ne vždy a všude je. Venkovní snack bar u bazénu měl vždy vychlazené nápoje a k dispozici byly i zmrzliny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Bazén byl stejný jako na fotkách, dostatečně velký, dostatečně čistý a námi téměř nevyužitý. Co se týká personálu na hotelu, tak všichni byli velice vstřícní a milí, zejména pak barman Ianis, díky němu to na baru opravdu žije, i díky jeho show při míchání drinků a ještě navíc je milý a hodný na děti. A mojito míchá opravdu vynikající :)

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Hlavní pláž je hooodně úzká a o víkendu díky místním i dost plná, což je ale pochopitelné. Horší je to s lehátky a slunečníky, ptž ty jsou opravdu téměř všude a skoro není kam dát osušku na písek. Ale jinak je pláž krásně čistá a voda průzračná.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkově to byla skvělá dovolená a všem bych ji doporučila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání