Napsat recenzi

Jana

Recenze hotelu Jo-An Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Adelianos Kampos)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tak od nás také pár postřehů z tohoto hotelu. Nejhorší dovolená co jsme kdy zažili. Škoda peněz i času. Od prvního dne zklamání, pokoj šílený, ve sklepě, ten nám tedy druhý den vyměnili, což se trochu vylepšilo. Výhled na moře má opravdu málokdo, my byli ale rádi za každou výměnu. První procházka po areálu nás rozhodila, bazény malé a tragické, je vidět že jsou z doby kdy se postavily, říkala jsem si jak se tam máme vejít, ale při pobytu jsem pochopila, že se tam stejně nikdo nechce koupat, i když moře zlobilo. Jen pár lehátek u bazénu kde už ráno ležely ručníky. Pláž divná, lehátka stará neudržovaná, slunečníky taktéž. Za tento set slunečník, 2 lehátka a občas stolek platíte bez ohledu na to že se nekoupete, stále červená vlajka. Ono vzhledem k počtu lehátek u bazenu nebyla jiná šance než si alespoň lehnout na pláž a koukat na rozbouřené moře a občas si dojít pro drink. Do moře je špatný přístup, ale bohužel koupání za celý pobyt jen 1x v moři, stále větrno a do moře se nesmělo (toto nepřisuzuji hotelu). Bar na pláži ala kantýna. All inclusive je hodně osekané a dále také bar a bazény hodně časově omezené jen do 17,30hod. Organizace v jídelně tragická velká spousta neefektivního překážejícího personálu, zarážející byl úklid kdy personál dával na stoly nové nádobí a příbory dával na stůl za používané části (nehygienické). Jídlo bylo dobré, ale už pak i hodně se opakující, což beru, bylo si ale z čeho vybrat vzhledem k délce pobytu, vcelku chutné. Večerní bar u hlavní ulice a tady zase personálu málo, má to svou logiku asi, co nejméně vypít z toho malého výběru all inclusive, ostatní

si zaplatit. Dobré je si půjčit auto, nebo si zaplatit alespoň výlety a utéct, pokud vám ho nezruší po hodině jízdy z důvodu počasí. Úklid pokojů, vynesení košů a vytřít. Celý pobyt jsem byla vlastně smutná, jak se to nepovedlo a že se těším domů z dovolené? Za počasí nikdo nemůže, ale ostatní se fakt nepovedlo, rozhodně sem již nikdy nepojedeme.

Ubytování  průměrně (4/5)

pokoj první katastrofa, druhý den výměna a o stupeň lepší, starší vybavení a ještě starší koupelna

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

formou bufetu, vcelku dobré

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

ochota recepčních byla skvělá, personál v jídelně hodně neprofesionální, údržba hotelu vysedávala každý den u bazenu s mobilem , manažer je absolutně k ničemu

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

kamenitá se špatným přístupem a bohužel pořád červená vlajka, za celý pobyt 1x koupání v moři, lehátka a slunečník starší zato placený za každého počasí, vzhledem k počtu lehátek u mini bazénů se na pláž chodilo poležet na lehátka

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

na hlavní ulici kde je jeden obchod, taverna, půjčovna vozidel za druhým, ale dobré

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

už bych se nevrátila

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 18 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání