Napsat recenzi

Dovolená pro nenáročné klienty:-)

Recenze hotelu Tropical Sol Hotel *** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 515x
Recenze se líbila: 566 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tomto hotelu se nám líbila, protože za cenu, kterou jsme do ní investovali byla přijatelná - last minute nás zachránil, ale kdybychom měli zaplatit plnou cenu, tak by nás asi zapáchající koupelna a malinký pokoj pro tři a balkón s výhledem na starou kotelnu, kamennou zídku, kde rostli rajčata a za tím se táhl dlouhý lán pole s plevelem, kde se po nocích mrouskaly kočky jako klienty neuspokojil:-) Jinak ideální dovolená za dobré peníze pokud se do pokoje jdete opravdu jen vyspat:-)

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Malinký pokoj pro tři a zapáchající koupelna - na tu jsme asi neměli moc štěstí:-) Jinak každé ráno nám chodili uklízet, ale nevím, jestli byste to ocenili, když by Vás budili každý den kolem 7-8 ráno, ale každý si představuje dovolenou jinak:-) Ale na přespání ideálka:-)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Za nás studenty super - snídaně formou bufetu, na recepci nám oznámili, že vydávají jídlo jen do 10 hodin, ale ve výsledku se dalo snídat skoro až do 11, takže si někteří mohli přispat:-) Je pravdou, že se výběr jídel moc neměnil, ale 10 dní se to dá vydržet:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Na vybavení hotelu se nám nejvíce líbil s bazén s vířivkou, což bylo super, když si chtěl člověk zaplavat po celodenním slunění u moře. Tento hotel moc služeb nenabízí - s hlídáním dětí ani s animačním programem nepočítejte, ale uspořádali pro hosty jeden řecký večer. A personál - k Čechům maličko opovržlivý, přece jen tam nenecháme tolik euro a oni to moc dobře vědí - takže sekání trávy před vaším balkónem v 7 ráno není ojedinělé nebo začátek úklidu a bouchání dveří a pořvávání personálu na vaší chodbě od 7:30. Někomu to nevadí, ale kdo si rád přispí - nedoporučuji:-)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Táááááákže - pláž byla vzdálená maličko dál než uvádí cestovka - asi 1 km, ale je to celkem příjemná procházka městem. Pláž byla velká, všude spoustě slunečníkůa lehátek - 1 lehátko stálo tři euro na den. Fajn bylo, že na plážích mají hodně beach volejbalových hřišť, tak jestli máte rádi volejbal - nezapomeňte si míč:-) Jinak nabídka vodních sportů klasika - banán, další nafukovací blbosti za člun, skútr, vodní lyže,...Jediné, co je na Řecích obdivuhodné - s jakou vervou uklízejí, ale ne ven z moře, do moře! A jelikož se záchody se to tady moc neřeší - plavající hovínko v moři není žádná rarita:-)

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

My jsme byli spokojení - jelikož se zde dají půjčit kola za celkem fajn cenu (5 euro na den) a ještě ke všemu trekové, tak se dá objet ostrov na nich:-) My navšítivili hlavní město a je to opravdu pěkný výlet:-) Jinak - klasické procházky po městě jako na všech dovolených u moře - na každém kroku restaurace, taverna, ale na naše poměry poměrně drahá...:-)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

My jsme byli za tuto cenu zájezdy s kvalitou spokojeni a dovolenou si užili:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání